Simona Halep

Simona Halep, mesaj mobilizator pentru colegele de la FED Cup! „Avem o echipă puternică și o atmosferă foarte frumoasă”

Simona Halep mesaj mobilizator pentru colegele de la FED Cup Avem o echipa puternica si o atmosfera foarte frumoasa

Cea mai bună jucătoare de tenis a României, Simona Halep le-a transmis un mesaj mobilizator colegelor de la FED Cup înaintea jocului cu Cehia! Ocupanta locului 3 în clasamentul WTA recunoaște valoarea adversarului, dar spune că nimic nu este imposibil. Mai mult de atât, Halep a ținut să scoată în evidență și avantajele României înainte de șocul din Grupa Mondială.

“Este a doua oară consecutiv când înfruntăm Cehia în grupa mondială și va fi un duel foarte dificil. Echipa lor are o experiență foarte mare și este întotdeauna dificil să joci împotriva campioanelor, dar și noi avem o echipă puternică. Sunt bucuroasă să evoluez într-o așa echipă, care nu are doar un lider. Este egalitate aici. Sper că voi reuși să îmi câștig jocurile și să-mi aduc contribuția la victorie”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Fed Cup.
Simona Halep, mesaj mobilizator pentru colegele de la FED Cup! Halep
Simona Halep și Mihaela Buzărnescu vor juca împotriva Cehiei în Fed Cup

Simona Halep, mesaj mobilizator pentru colegele de la FED Cup!

Simona Halep nu s-a oprit aici cu laudele. Fostul lider mondial a vorbit și despre colegele ei de FED Cup, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu. “Avem o atmosferă foarte frumoasă în cadrul lotului și mă bucur de fiecare dată când reprezint România. Voi juca mereu cu toată inima pentru țara mea!”, a mai spus Halep.

Adversara României, Cehia a câștigat de 6 ori trofeul în ultimele 8 ediții ale competiției, dar se prezintă la ora startului partidei cu România fără finalista de la Australian Open. Petra Kvitova a spus pas meciurilor de FED Cup, dar cehii se bazează pe Karolina Pliskova, Marketa Vondrousova, Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, ultimele considerate cele mai bune două jucătoare de dublu ale lumii. Pliskova a oferit și ea o declarație frumoasă la adresa Simonei Halep. Simona este una dintre jucătoarele care fac circuitul încântător. Pentru cât de bună este şi cât de mult a câştigat în cariera ei până acum, a rămas cu picioarele pe pământ. Ne înţelegem foarte bine, a spus Karolina Pliskova.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA