Simona Halep

Mesajul Simonei Halep după eliminarea din semifinale la WTA Stuttgart. Ce le-a transmis fanilor

25.04.2021 | 01:43
Mesajul Simonei Halep dupa eliminarea din semifinale la WTA Stuttgart Ce lea transmis fanilor
ADVERTISEMENT

Simona Halep a ratat calificarea în finala WTA Stuttgart, după 3-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka. Dominată în special din punct de veder fizic, Simona Halep a pierdut pentru a treia oară în semifinale la Stuttgart. Nu a câștigat nicodată competiția.

Aryna Sabalenka va juca pentru titlul de la Stuttgart împotriva liderului mondial, Ashleigh Barty. Partida este programată duminică, de la ora 15:00. O altă jucătoare din România va juca și ea o finală WTA. Sorana Cîrstea este în ultimul act la Istanbul, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Simona Halep știe că această perioadă a sezonului este foarte aglomerată și nu are timp să se lamenteze. Se pregătește pentru unul dintre turneele sale favorite, cel de la Madrid. Care în acest an se desfășoară în perioada 29 aprilie – 8 mai.

Simona Halep se pregătește pentru WTA Madrid, unul dintre turneele ei favorite. A câștigat competiția în 2016 și 2017

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai disputat alte două finale, în 2014 și 2019. Ediția din 2020 a competiției a fost anulată din cauza pandemiei de coronavrus.

ADVERTISEMENT

La puțin timp după ce a fost învinsă de Aryna Sabalenka, Simona Halep a scris un mesaj pe rețelele de socializare. O încurajare înainte perioada foarte aglomerată care urmează pentru ea.

“Mâine este o nouă zi”, a scris Simona Halep pe Twitter și Facebook. De altfel, Simona nu își poate reproșa prea multe după eșecul de la Stuttgart. Sabalenka a jucat perfect și nu i-a lăsat nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună veste pentru Simona Halep. Nu a mai avut probleme la umăr și nu a cerut intervenția fizioterapeutului

Alături de acest mesaj, Simona a postat o fotografie făcută înainte de startul partidei cu Sabalenka. Una în care cea mai bună veste este că românca pare să fi scăpat de problemele medicale.

Chiar dacă nu a impresionat la serviciu, iar jocul ei nu a funcționat, Simona Halep nu a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului pe parcursul jocului cu Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a sărit peste partida de FedCup din barajul pentru menținerea în Grupa Mondială în Billie Jean King Cup tocmai pentru că nu apucase să se pregătească suficient. A abandonat de la Miami din cauza problemelor la umăr.

 

ADVERTISEMENT