Sporturi

Simona Halep, mesaj superb pentru Barty după triumful de la Roland Garros: „Bucură-te de acel trofeu minunat”

08.06.2019 | 20:47
Simona Halep mesaj superb pentru Barty dupa triumful de la Roland Garros Bucurate de acel trofeu minunat

Ashleigh Barty a triumfat la Roland Garros după o victorie clară obținută în finala cu Marketa Vondrousova, scor 6-1, 6-3. Este chiar jucătoarea pe care Simona Halep a pariat după ieșirea sa din competiție. 

Simona Halep, mesaj superb pentru Barty după triumful de la Roland Garros

Sportiva noastră a dorit să-i transmită un mesaj de felicitare australiencei prin intermediul contului de Twitter. Darren Cahill, fostul său antrenor, și-a felicitat la rândul său conaționala pe rețelele de socializare.

”Felicitări, Ashleigh Barty! Sunt atât de fericită pentru tine! Bucură-te de acel trofeu minunat”, a scris Simona Halep, pe contul personal de Twitter.

”Ai fost atât de bună, Ashleigh Barty! Noi, australienii, suntem al naibii de mândri de ea și de ce a făcut pentru tenisul australian. Mai important e felul în care a reușit această performanță. E o doamnă cu picioarele pe pământ. Felicitări pentru campioana de la Roland Garros, Ashleigh Barty”, a fost mesajul lui Darren Cahill, pe contul personal de Twitter.

Barty a obtinut primul sau titlu de Mare Slem in proba de simplu
Barty a obtinut primul sau titlu de Mare Slem in proba de simplu

La scurt timp după ce a fost eliminată de Anisimova, Halep le-a transmis jurnaliștilor că Ashleigh Barty are cele mai bune șanse de a câștiga trofeul, practicând un tenis foarte bun.

“Nimic nu mă mai surprinde în tenis, dar dacă ar fi să aleg…off, e greu. Cred că Barty are o şansă mare să câştige, e foarte talentată şi simte mingea extrem de bine. A jucat foarte bine, foarte consistent şi în celelalte turnee pe zgură, aşa că sunt de părere că are jocul necesar să câştige Roland Garrosul”, a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

La 23 de ani, Barty a reușit cel mai bun rezultat din cariera sa. Primele semnale au venit încă de la Australian Open, acolo unde sportiva de la Antipozi a ajuns până în faza sferturilor de finală. Anul trecut, Barty se impunea în proba de dublu de la US Open.