Sporturi

Simona Halep s-a retras de la St. Petersburg, înaintea meciului de sferturi

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona Halep s-a retras înaintea meciului pentru sferturi. Încă nu a apărut motivul oficial, însă este posibil să fie vorba...
04.02.2017 | 00:00
Simona Halep sa retras de la St Petersburg inaintea meciului de sferturi
ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona Halep s-a retras înaintea meciului pentru sferturi. Încă nu a apărut motivul oficial, însă este posibil să fie vorba despre accidentarea la genunchi, care i-a făcut probleme şi la Australian Open.

“Am avut probleme cu genunchiul, de la Singapore. Acolo am avut cele mai mari dureri. Au urmat câteva săptămîni libere, în care m-am tratat. În perioada de pregătire m-am antrenat puternic şi nu am simţit durerea. Cînd am revenit la meciurile oficiale, a reapărut durerea şi nu am putut juca la nivelul meu cel mai bun.

ADVERTISEMENT

A trebuit să iau o pauză după Australian Open. Acasă am avut parte de un tratament. Acum, mă simt bine. Am zece zile de antrenament în spate. Totul este bine. Sper să joc la nivelul cel mai bun. Suprafaţa este bună, îmi place”, spunea Simona, cu 4 zile în urmă.

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală pe Natalia Vikhlyantseva (19 ani, locul 115 WTA). Meciul va fi primul al zilei de vineri, de la ora 11:00.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Venus Williams, finalista de la Australian Open, cap de serie numărul 4 la St. Petersburg, a pierdut în două seturi cu Kristina Mladenovic, scor 3-6, 1-6. 

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Beneficiind de o zi de pauză, Simona a vizitat un magazin de lux din St. Petersburg.

ADVERTISEMENT

ss

SIMONA HALEP-NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală pe Natalia Vikhlyantseva (19 ani, locul 115 WTA). Rusoaica a trecut în două seturi de compatrioata Daria Kaşatikina, scor 7-6, 6-2. Partida dintre Halep şi Vikhlyantseva este programată vineri, în jurul orelor prânzului.

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Ana Konjuh, scor 6-4, 7-6 (2), în turul II de la St. Petersburg. Croata o eliminase în primul tur pe Monica Niculescu. În turul următor, Simona se va duela cu învingătoarea meciului Vikhlyantseva – Kasatikina.

ADVERTISEMENT

“Ştiam că joacă puternic. Sunt bucuroasă pentru această victorie, mai ales după ce s-a întâmplat în Australia. Le ştiu pe ambele mele posibile adversare. Cu oricine voi juca, va fi un meci dificil” – a spus Simona Halep la finalul jocului.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. UPDATE 11:20 Partida dintre Vesnina şi Makarova s-a încheiat! În scurt timp va începe meciul Simonei.


SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. UPDATE, ORA 15:40 / Monica Niculescu a ratat şansa de a juca împotriva Simonei Halep în turul doi la Sankt Petersburg. A fost învinsă de croata Ana Konjuh, în trei seturi, scor 6-1, 2-6, 3-6. Astfel, Halep o va înfrunta pe Konjuh în turul doi, miercuri, în jurul orei 11:30.


SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona Halep a ajuns la St. Petersburg, unde va participa săptămîna viitoare la turneul la care este prima favorită. Pe aeroportul din Moscova, înainte de a se îmbarca spre St. Petersburg, Simona s-a fotografiat alături de unul dintre fanii săi.

*********************************************************************************************************

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. După dezamăgirea de la Australian Open, unde a ieşit încă din turul II, Simona Halep revine în circuitul WTA la turneul de la St. Petersburg. 

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Simona nu va juca în primul tur, întrucât este cap de serie numărul 1 la acest turneu. În turul II însă, Halep o poate înfrunta pe Monica Niculescu. Cea din urmă joacă în turul inaugural împotriva Anei Konjuh.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. La turneul de la St. Petersburg participă şi Irina Begu, care se va duela pentru un loc în turul secund cu o jucătoare venită din calificări.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Cele mai periculoase adversare ale Simonei în drumul către trofeu vor fi Dominika Cibulkova, Venus Williams, Belinda Bencic si Svetlana Kuznetsova.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Turneul din Rusia este dotat cu premii in valoare de 710 mii de dolari. Anul trecut, competitia a fost castigata de italianca Roberta Vinci, actualmente pe locul 18 WTA.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Competiţia din oraşul St. Petersburg are loc în perioada 30 ianuarie – 5 februarie. Chiar dacă se află la cea de-a şaptea ediţie, acest turneu reprezintă o prezenţă neobişnuită pentru această perioadă a anului, până acum fiind programat doar spre finalul sezoanelor. Totodată, şi-a updatat statutul la turneu de tip Premier, ceea ce înseamnă că Halep ar putea lua nu mai puţin de 470 de puncte dacă va reuşi să-şi adjudece trofeul.

SIMONA HALEP-ANA KONJUH LIVE VIDEO ST. PETERSBURG. Sportiva noastră vine după trei turnee dezamăgitoare consecutive, dacă ar fi să le punem la socoteală şi pe ultimele din sezonul precedent. Înaintea turneului de la Australian Open, Halep părăsea Turneul Campioanelor încă din faza grupelor, iar la Beijing pierdea încă din turul III.

prog

ADVERTISEMENT