Sporturi

Simona Halep, nerăbdătoare să joace pentru România în Fed Cup! “Momente frumoase cu cea mai bună echipă!”

17.04.2019 | 21:20
Simona Halep nerabdatoare sa joace pentru Romania in Fed Cup Momente frumoase cu cea mai buna echipa
ADVERTISEMENT

Simona Halep este nerăbdătoare să joace pentru România în Fed Cup. Au mai rămas doar trei zile până la semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România, iar antrenamentele au intrat în linie dreaptă. Căpitanii nejucători ai celor două echipe au deja o idee formată despre sportivele pe care vor miza în confruntarea de o importanţă majoră care se va disputa la Rouen, în Normandia.

Simona Halep şi-a încurajat colegele de echipă printr-o postare pe Twitter

Simona Halep s-a antrenat de câteva ori pe zgura din Kindarena şi spune că simte mingea foarte bine, chiar dacă suprafaţa este diferită de cea de la Roland Garros. “Va fi diferit decât la Roland Garros, pentru că mingea sare altfel, fiind în sală şi nu în aer liber ca la Paris. Dar să ştiţi că mie îmi place mult zgura de aici, e mai tare, seamănă mult cu cea de la Madrid, simţi bine mingea”, a declarat Simona la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Prima rachetă a României a ţinut să-şi încurajeze colegele de echipă şi a publicat pe contul personal de Twitter câteva fotografii cu un mesaj motivaţional: “Momente frumoase cu cea mai bună echipă! Hai România!” Postarea cu pricina a primit sute de like-uri în doar câteva minute, semn că suporterii români sunt la datorie înaintea acestei confruntări atât de importante cu Franţa.

Simona Halep este nerăbdătoare să joace pentru România în Fed Cup

Simona Halep este încrezătoare înaintea semifinalei cu Franţa

“E un meci special, foarte important, chiar uriaş, jucăm pentru o finală de Fed Cup după 43 de ani. Nu vreau să par arogantă, dar merităm să fim aici, să jucăm pentru finală, pentru că avem o echipă puternică, am muncit foarte mult împreună să ajungem aici şi să facem o performanţă mare pentru România. Dacă vom câştiga, va fi şi mai mare! Obiectivul meu personal în 2019 este câştigarea Fed Cup şi sper să reuşim. Mă simt excelent! Am jucat foarte bine în aceste 2 zile de antrenament, sunt sănătoasă, am energie în mine, deci abia aştept să joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Simona pentru jurnaliştii prezenţi la Rouen.

ADVERTISEMENT
Tags: