Simona Halep

Simona Halep, nominalizată la jucătoarea lunii septembrie! Cu cine luptă pentru trofeu

14.10.2020 | 19:41
Simona Halep nominalizata la jucatoarea lunii septembrie Cu cine lupta pentru trofeu
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizată la titlul de jucătoarea lunii septembrie în circuitul WTA.

Campioana noastră ar putea câștiga al treilea astfel de trofeu în acest an, după cele din lunile februarie și august.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va încheia anul 2020 pe locul doi în clasamentul WTA. Campioana noastră are 7.255 de puncte, față de cele 8.717 ale lui Asheigh Barty, jucătoarea de pe primaa poziție.

Pentru jucătoarea lunii septembrie a fost nominalizată și Simona Halep

Aflată pe locul 2 în clasamentul WTA, Simona Halep este nominalizată, alături de japoneza Naomi Osaka şi de belarusa Victoria Azarenka, pentru titlul de jucătoarea lunii septembrie în circuitul feminin.

ADVERTISEMENT

Românca a câştigat luna trecută turneul de la Roma, Osaka a triumfat la US Open, iar Azarenka a obţinut în 29 august trofeul Western @ Southern Open. Nominalizatele pot fi votate pe site-ul WTA până vineri seară.

În urmă cu o săptămână, Halep a revenit acasă după eliminarea surprinzătoare de la Roland Garros în fața tinerei poloneze Iga Swiatek, care în cele din urmă a produs marea surpriză și a cîștigat turneul de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră a ales să se relaxeze alături de familie și prieteni și a fost surprinsă la un restaurant delectându-se cu un desert. Ea a precizat că își va împărți timpul între București și Constanța, acolo unde va merge să-și viziteze nepoțica.

Simona Halep a anunţat că acest sezon este încheiat pentru ea. Nu s-a înscris pentru Ostrava şi vrea doar să se relaxeze în următoarea perioadă. A numit victoria de la Roma ca fiind cel mai important reper din 2020 şi a precizat că vrea să participe la ediţia din 2021 a Australian Open.

ADVERTISEMENT

Pentru campioana noastră, locul 2 în 2020 reprezintă o urcare de două locuri față de 2019, an pe care l-a încheiat pe locul 4 WTA. În 2017 și 2018, Simona Halep reușea să încheie anul în postură de lider mondial. Dar ceea ce impresionează  este constanța de care dă dovadă. Ea se menține în top din anul 2014, iar de atunci nu a căzut niciodată la final de an mai jos de locul 4 WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: