Simona Halep

Simona Halep, nominalizată la lovitura lunii august! Se luptă cu Bianca Andreescu pentru premiu. VIDEO

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 11.09.2019 | 20:48
Simona Halep a fost nominalizată de WTA în ancheta pentru lovitura lunii august

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizată de WTA în ancheta pentru lovitura lunii august, cu un punct jucat la Rogers Cup. Campioana de la Wimbledon a participat la trei turnee în ultima lună a verii, în afară de competiția de la Toronto mai fiind prezentă în Statele Unite ale Americii la Cincinnati și US Open.

Simona Halep, nominalizată la lovitura lunii august

Simona Halep a fost nominalizată de WTA la lovitura lunii august cu un punct reușit în partida câștigată în fața rusoaicei Svetlana Kuznețova, scor 6-2, 6-1, în optimile de finală de la Rogers Cup. Pe serviciul adversarei, la scorul de 6-2, 5-0, românca s-a aflat în defensivă dar a reușit să câștige punctul cu un rever în cross scurt de mare excepție.

Pentru acest premiu, Simona Halep se va lupta cu Bianca Andreescu, nominalizată cu un punct în reușit în partida cu Serena Williams, din finala de la Rogers Cup. Canadianca a reușit o scurtă incredibilă în fața celei mai titrate jucătoare de tenis din istorie care a ridicat publicul în picioare. Sportiva cu origini române a câștigat turneul de la Toronto, după ce americanca a abandonat la scorul de 1-3 în primul set.

Simona Halep în timpul meciului cu Marie Bouzkova de la Rogers Cup

Halep a mai câștigat de două ori trofeul

La această categorie au mai fost nominalizate americancele Madison Keys, cu un punct reușit în partida cu Simona Halep din optimile de finală de la Cincinnati, și cuplul format din Bethanie Mattek-Sands și CoCo Vandeweghe, cu o reușită din turneul de dublu de la Cincinnati. Fanii vor putea vota pe site-ul WTA, iar rezultatele vor fi anunţate săptămâna viitoare.

Simona Halep a mai câștigat acest trofeu de două în actualul sezon, în lunile februarie și mai, în timp ce în iulie cea mai frumoasă lovitură i-a aparținut jucătoarei Patricia Maria Țig. În schimb, Bianca Andreescu a fost nominalizată și la titlul de jucătoarea lunii august unde se luptă pentru premiu cu Madison Keys și Serena Williams.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!