Simona Halep

Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie! Adversarele nu au avut nicio şansă

06.08.2019 | 12:04
Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie! Adversarele nu au avut nicio şansă
Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie (sursă foto: hepta.ro)

UPDATE, 6 august, ora 10:00 / Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Trofeul de la Wimbledon a propulsat-o pe primul loc în votul iubitorilor tenisului, depăşindu-le pe Serena Williams, Anastasija Sevastova şi Jil Teichmann. Românca a obţinut această distincţie pentru prima oară în 2019.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 1 AUGUST

Simona Halep a fost nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Fanii româncei o pot vota pe site-ul WTA până sâmbătă, la ora 23:59, iar câştigătoarea va fi anunţată luni, 5 august. Campioana de la Wimbledon are trei contracandidate pentru această distincţie.

Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Se luptă din nou cu Serena Williams

WTA a anunţat că Simona Halep a fost nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Ocupanta locului 4 în clasamentul WTA se va lupta pentru această distincţie cu Serena Williams, Jil Teichmann şi Anastasija Sevastova. Dintre cele patru jucătoare, românca a obţinut cea mai importantă performanţă în iulie, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon.

În finala turneului de la Wimbledon, Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams, a doua jucătoare din sondajul postat pe site-ul WTA. Jil Teichamann a prins un loc în această anchetă după ce a câştigat trofeul la Palermo International Open, în timp ce Anastasija Sevastova s-a impus la Baltic Open, unde a eliminat-o în sferturi pe Irina Bara.

Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep este aşteptată de canadieni la Rogers Cup

Simona Halep va participa în perioada 5-11 august la Rogers Cup, turneul care se va disputa la Toronto, iar jurnaliştii canadieni abia aşteaptă să o vadă la lucru pe campioana de la Wimbledon. Aceştia speră ca jocul româncei să fie la acelaşi nivel cu cel din finala cu Serena Williams.

“Deşi a înfruntat probabil cea mai mare jucătoare din istoria tenisului, deşi a avut în faţă o adversară care o bătuse în 9 din cele 10 dueluri precedente, Simona a ripostat grandios. A jucat fenomenal pe cea mai mare scenă a tenisului şi a îngenuncheat-o pe Serena în doar 56 de minute şi în două seturi, 6-2, 6-2. De-a lungul acestei partide, Simona a comis doar 3 greşeli neforţate – un record pentru o finală feminină de Grand Slam. În drumul spre trofeul Venus Rosewater, numărul 4 în lume a cedat un singur set. De aceea, să nu fim surprinşi dacă vom vedea acelaşi joc superb şi la Toronto”, au scris canadienii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri