Simona Halep

Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie! Adversarele nu au avut nicio şansă

06.08.2019 | 12:04
Simona Halep a castigat premiul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie Adversarele nu au avut nicio sansa

UPDATE, 6 august, ora 10:00 / Simona Halep a câştigat premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Trofeul de la Wimbledon a propulsat-o pe primul loc în votul iubitorilor tenisului, depăşindu-le pe Serena Williams, Anastasija Sevastova şi Jil Teichmann. Românca a obţinut această distincţie pentru prima oară în 2019.


ŞTIRE INIŢIALĂ – 1 AUGUST

Simona Halep a fost nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Fanii româncei o pot vota pe site-ul WTA până sâmbătă, la ora 23:59, iar câştigătoarea va fi anunţată luni, 5 august. Campioana de la Wimbledon are trei contracandidate pentru această distincţie.

Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Se luptă din nou cu Serena Williams

WTA a anunţat că Simona Halep a fost nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie. Ocupanta locului 4 în clasamentul WTA se va lupta pentru această distincţie cu Serena Williams, Jil Teichmann şi Anastasija Sevastova. Dintre cele patru jucătoare, românca a obţinut cea mai importantă performanţă în iulie, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon.

În finala turneului de la Wimbledon, Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Serena Williams, a doua jucătoare din sondajul postat pe site-ul WTA. Jil Teichamann a prins un loc în această anchetă după ce a câştigat trofeul la Palermo International Open, în timp ce Anastasija Sevastova s-a impus la Baltic Open, unde a eliminat-o în sferturi pe Irina Bara.

Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep, nominalizată la premiul de cea mai bună jucătoare a lunii iulie (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep este aşteptată de canadieni la Rogers Cup

Simona Halep va participa în perioada 5-11 august la Rogers Cup, turneul care se va disputa la Toronto, iar jurnaliştii canadieni abia aşteaptă să o vadă la lucru pe campioana de la Wimbledon. Aceştia speră ca jocul româncei să fie la acelaşi nivel cu cel din finala cu Serena Williams.

“Deşi a înfruntat probabil cea mai mare jucătoare din istoria tenisului, deşi a avut în faţă o adversară care o bătuse în 9 din cele 10 dueluri precedente, Simona a ripostat grandios. A jucat fenomenal pe cea mai mare scenă a tenisului şi a îngenuncheat-o pe Serena în doar 56 de minute şi în două seturi, 6-2, 6-2. De-a lungul acestei partide, Simona a comis doar 3 greşeli neforţate – un record pentru o finală feminină de Grand Slam. În drumul spre trofeul Venus Rosewater, numărul 4 în lume a cedat un singur set. De aceea, să nu fim surprinşi dacă vom vedea acelaşi joc superb şi la Toronto”, au scris canadienii.