Sporturi

Simona Halep, nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută a anului 2018! Cum poate fi votată

30.11.2018 | 12:30
Simona Halep a fost nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută a anului 2018

Simona Halep a fost nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută a anului 2018! Simona Halep, liderul mondial din WTA, a fost şi ea, printre alte staruri din circuitul feminin de tenis, nominalizată pentru cea mai frumoasă ţinută din circuit în 2018 şi poate fi votată de fani pe site-ul oficial al WTA. Pe lângă Simona, mai sunt nominalizate Caroline Wozniacki, cu o vestimentaţie din partea adidas purtată la Australian Open, ţinută inspirată din vara australiană, Serena Williams, cu celebrul său “catsuit” Nike de la Roland Garros, Andrea Petkovic, cu rochia adidas în stil retro, purtată tot la Roland Garros, şi Karolina Pliskova, de asemenea cu o ţinută retro, de această dată Fila, purtată la turneul de la Stuttgart.

Nominalizările au fost propuse de Marija Zivlak, din partea Women’s Tennis Blog, care a ales ţinutele în funcţie de aspect, de efect şi de faptul că unele reprezintă inovaţii în domeniul echipamentelor de sport. Românca din fruntea clasamentului mondial a fost aleasă pentru ţinuta Nike de la Roland Garros, de culoare neo turcoaz, care a contrastat cu terenul de joc, atrăgând atenţia asupra detaliilor de textură, conform spuselor Marijei Zivlak.

Liderul mondial din WTA mai poate câştiga un titlu în anul 2018

Desigur, costumaţia Simonei Halep la Paris a putut fi admirată şi analizată pe tot parcursul celor două săptămâni de concurs la Roland Garros, pentru că reprezentanta noastră a făcut de-a dreptul legea pe teren şi a reuşit, în premieră, să câştige un titlu de Grand Slam, alături de australianul Darren Cahill. Tehnicianul de la Antipozi a hotărât de curând să nu continue parteneriatul cu sportiva din Constanţa pentru a petrece mai mult timp acasă, în sânul familiei.

Simona a ales să debuteze în 2019 la turneul WTA de la Sydney, în detrimentul competiţiei de la Shenzhen. De la competiția din Sydney nu vor lipsi Angelique Kerber (Germania, locul 2 WTA), Naomi Osaka (Japonia, locul 5 WTA), Sloane Stephens (SUA, locul 6 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, locul 8 WTA), Kiki Bertens (Olanda, locul 9 WTA), şi Daria Kasatkina (Rusia, locul 10 WTA).

Tags: