Sporturi

Simona Halep, nominalizată pentru “Racheta de Aur” în tenisul feminin

21.12.2018 | 13:05
Simona Halep nominalizata pentru Racheta de Aur in tenisul feminin

Simona Halep a fost nominalizată pentru “Racheta de Aur” în tenisul feminin. Simona Halep este fără îndoială cea mai bună jucătoare de tenis a lumii în acest moment, iar cifrele susţin acest fapt cu orice ocazie. Premiile curg în direcţia sportivei noastre din toate direcţiile, mai ales că anul acesta a reprezentat câştigarea în premieră a unui titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după o finală de vis disputată împotriva americancei Sloane Stephens.

Prin urmare, românca din fruntea clasamentului mondial a fost din nou nominalizată pentru un titlu în acest final de sezon. Sportiva noastră a intrat oficial în cursa pentru a câştiga “Racheta de Aur”, un trofeu acordat de jurnaliştii francezi de la We Love Tennis. Constănţeanca în vârstă de 27 de ani este prima nominalizare a francezilor, care vor să desemneze astfel cea mai bună jucătoare din 2018. Ei vor dezvălui în zilele următoare şi celelalte nominalizări, iar mai apoi vor alege câştigătoarea.

Simona Halep poate câştiga un nou titlu în acest final de an

“Simona Halep aştepta acel moment. După eşecul din finala de la Australian Open, românca a reuşit în cele din urmă să câştige un Grand Slam la Roland Garros, turneul viselor sale. Chiar dacă nu a confirmat la Wimbledon şi US Open, ea a câştigat al 18-lea titlu al carierei la Montreal. A jucat alte trei finale şi a încheiat anul pe primul loc pentru a doua oară la rând”, susţine sursa citată.

Reprezentanta noastră va fi în România de Sărbătorile de iarnă după mulţi ani pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie şi de cei dragi. Ulterior, în cea de-a doua săptămână a noului sezon competiţional, ea va merge în Australia, pentru competiţia de la Sydney, iar mai apoi va merge la Melbourne pentru a participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, competiţie care se desfăşoară în perioada 14-27 ianuarie.

Tags: