Simona Halep, nota 5,5 pentru prestația de la Australian Open 2020: ”Finala și visele de glorie au fost spulberate”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Simona Halep
03/02/2020, 20:08
Simona Halep, nota 5,5 pentru prestația de la Australian Open 2020: ”Finala și visele de glorie au fost spulberate”
Simona Halep a primit nota 5,5 pentru prestația avută la Australian Open 2020, deși a ajuns până în semifinalele primului Grand Slam al anului

Jucătoarea de tenis Simona Halep a primit nota 5,5 pentru prestația avută la Australian Open 2020, deși a ajuns până în semifinalele primului Grand Slam al anului.

Simona Halep, nota 5,5 pentru prestația de la Australian Open 2020

Simona Halep a avut evoluții foarte bune la Australian Open 2020 până la semifinala pierdută în fața Garbinei Muguruza, dar site-ul tenniscircus.com i-a acordat doar nota 5,5 pentru prestația de la Melbourne.

”Darren Cahill s-a întors pentru a vedea o jucătoare capabilă să ajungă pe primul loc în clasament. Finala și visele de glorie au fost spulberate, dar jucătoarea din Constanța poate zâmbi. Noul an a început mai bine decât se aștepta”, a scris sursa citată.

Cori Gauff a impresionat la Melbourne

Aceeași notă ca și Simona Halep a primit și liderul clasamentului WTA, Ashleigh Barty, care a fost eliminată tot în semifinalele competiției. În schimb, dezamăgirile cele mai mari au fost surorile Serena și Venus Williams, care au fost notat cu 5 și 4,5.

Tot o notă mică, 5, a primit și japoneza Naomi Osaka, eliminată în turul trei de americanca Cori Gauff. Puștoaica de 15 ani a fost una dintre senzațiile de la Melbourne și a fost notată cu 7,5.

Sofia Kenin, revelația de la Australian Open

Cea mai mare notă a primit-o, așa cum era și normal, câștoigătoarea turneului Sofia Kenin. Americanca a fost notată cu 10 cu felicitări, în timp ce finalista Garbine Muguruza a primit nota 8, la fel ca și daneza Caroline Wozniacki, aflată la ultimul turneu din carieră.

Ediția din acest an a Australian Open a înregistrat un record de afluență, după ce 812.174 de persoane au fost prezente pe arenele de la Melbourne. Precedentul record fusese stabilit anul trecut, când au fost înregistrați 750.000 de spectatori.

Halep, favorită la Roland Garros

Simona Halep a urcat pe locul 2 WTA începând de luni, depășind-o pe Karolina Pliskova, care a coborât pe poziția a treia în ierarhia mondială. Ashleigh Barty rămâne lider mondial, chiar dacă a ratat la rândul ei calificarea în ultimul act.

Simona Halep este considerată de majoritatea specialiștilor cea mai bună jucătoare pe zgruă în acest moment, iar casele de pariuri o văd principala favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros, cu o cotă de 6,00.

Închide ×