Simona Halep

Simona Halep, nou contract de imagine. Parfumul “Her Story” spune povestea campioanei de la Wimbledon: “Îmi amintește că imposibilul devine posibil”

22.01.2020 | 23:15
Simona Halep nou contract de imagine Parfumul Her Story spune povestea campioanei de la Wimbledon Imi aminteste ca imposibilul devine posibil
ADVERTISEMENT

Simona Halep este în plin turneu la Australian Open, unde o va întâlni joi, de la ora 10:00, pe Harriet Dart în turul 2, dar este atentă şi la imaginea ei. Românca a devenit ambasadoarea Avon în România şi va apărea pe coperta broşurii companiei din luna februarie. În plus, campioana de la Wimbledon va fi imaginea parfumului “Her Story”.

Simona Halep, contract de imagine cu Avon România

La o zi după ce Simona Halep a obţinut calificarea în turul 2 de la Australian Open, compania Avon România a anunţat că jucătoarea de tenis de 28 de ani va deveni ambasadoarea cunoscutei firme de cosmetice. Cu această ocazie, campioana de la Wimbledon va fi imaginea parfumului “Her Story”, care va apărea pe 8 martie.

ADVERTISEMENT

“Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de Avon. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum ‘Her Story’ lansat cu ocazia zilei de 8 martie”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Ce spune Simona Halep despre parfumul “Her Story”

De pe 8 martie, Simona Halep va fi imaginea parfumului “Her Story”, iar jucătoarea de 28 de ani a susţinut că a fost cucerită din prima clipă de noul produs. În plus, românca a dezvăluit că parfumul îi aduce aminte că imposibilul poate deveni posibil în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste.

Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mare favorită în meciul cu Harriet Dart

Simona Halep porneşte cu prima şansă la calificarea în turul 3 de la Australian Open 2020. La casele de pariuri, victoria româncei este cotată cu 1,08, în timp ce un succes al lui Harriet Dart este creditat cu o cotă de 9,00. Britanica ocupă locul 164 WTA şi a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de cele trei tururi din calificări.

“Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine să o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi.

ADVERTISEMENT

E o campioană incredibilă, mă așteaptă un meci greu. Va fi o altă oportuniate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul”, a declarat Harriet Dart înainte de meciul cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
Calendar Ortodox, 23 iunie. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, sărbătoarea întemeierii Bisericii Creștine
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită