Simona Halep

Simona Halep, nou contract de imagine. Parfumul “Her Story” spune povestea campioanei de la Wimbledon: “Îmi amintește că imposibilul devine posibil”

22.01.2020 | 23:15
Simona Halep nou contract de imagine Parfumul Her Story spune povestea campioanei de la Wimbledon Imi aminteste ca imposibilul devine posibil
ADVERTISEMENT

Simona Halep este în plin turneu la Australian Open, unde o va întâlni joi, de la ora 10:00, pe Harriet Dart în turul 2, dar este atentă şi la imaginea ei. Românca a devenit ambasadoarea Avon în România şi va apărea pe coperta broşurii companiei din luna februarie. În plus, campioana de la Wimbledon va fi imaginea parfumului “Her Story”.

Simona Halep, contract de imagine cu Avon România

La o zi după ce Simona Halep a obţinut calificarea în turul 2 de la Australian Open, compania Avon România a anunţat că jucătoarea de tenis de 28 de ani va deveni ambasadoarea cunoscutei firme de cosmetice. Cu această ocazie, campioana de la Wimbledon va fi imaginea parfumului “Her Story”, care va apărea pe 8 martie.

ADVERTISEMENT

“Cu un traseu personal și profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-și spune povestea de viață cu voce tare alături de Avon. Totodată, ea devine și imaginea noului parfum ‘Her Story’ lansat cu ocazia zilei de 8 martie”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Ce spune Simona Halep despre parfumul “Her Story”

De pe 8 martie, Simona Halep va fi imaginea parfumului “Her Story”, iar jucătoarea de 28 de ani a susţinut că a fost cucerită din prima clipă de noul produs. În plus, românca a dezvăluit că parfumul îi aduce aminte că imposibilul poate deveni posibil în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“De la vârsta de 4 ani, universul meu a devenit tenisul. Cu fiecare zi, am învățat să fiu mai bună, să obțin cele mai bune rezultate, am muncit să îmi îndeplinesc obiectivele și să transform în realitate chiar și cele mai nebune visuri. Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste.

Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri. Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mare favorită în meciul cu Harriet Dart

Simona Halep porneşte cu prima şansă la calificarea în turul 3 de la Australian Open 2020. La casele de pariuri, victoria româncei este cotată cu 1,08, în timp ce un succes al lui Harriet Dart este creditat cu o cotă de 9,00. Britanica ocupă locul 164 WTA şi a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de cele trei tururi din calificări.

“Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine să o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic și sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi.

ADVERTISEMENT

E o campioană incredibilă, mă așteaptă un meci greu. Va fi o altă oportuniate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul”, a declarat Harriet Dart înainte de meciul cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT