Sporturi

Ce a spus Simona Halep când a fost întrebată de asemănarea cu Novak Djokovic

15.02.2019 | 18:35
Ce a spus Simona Halep cand a fost intrebata de asemanarea cu Novak Djokovic
ADVERTISEMENT

Simona Halep, fost număr 1 mondial și campioana en-titre de la Roland Garros, a fost întrebată înaintea semifinalei de la Doha despre tăria de caracter a sportivilor din estul Europei, precum numărul 1 mondial ATP, sârbul Novak Djokovic, sau noul star al circuitului masculin, grecul Stefanos Tsitsipas.

Halep a răspuns destul de elegant jurnaliștilor prezenți la Doha: „Cred că muncim din greu și suntem foarte încrezători în șansele noastre, în jocul nostru, în tot ceea ce facem pentru a deveni campioni. Vreau de asemenea să îl felicit pe Tsitsipas pentru că joacă extraordinar. Cât despre Nole (n.r. Novak Djokovic), nu știu ce se mai poate spune. Cuvintele nu sunt de ajuns”, a spus campioana de la Roland Garros.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, asemănată cu Novak Djokovic

„Mă bucură comparația pentru că toți trecem prin aceste tipuri de turnee și le câștigăm. Ambii am fost numărul 1 mondial. Și Tsitsipas poate că va fi la un moment dat lider mondial și îi urez mult succes”, a mai spus sportiva română.

Novak Djokovic are 15 titluri de Grand Slam în palmares

Simona Halep a fost numărul 1 mondial timp de 18 luni. Ea a revenit la începutul lui 2019, după accidentarea suferită la spate la sfârșitul anului trecut. Simona a avut un parcurs destul de bun la Australian Open, unde a ajuns până în optimi. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Roger Federer, dar a pierdut în semifinalele turneului de la Antipozi, în fața lui Rafael Nadal. În cele din urmă, nici ibericul nu a avut prea multe în finala contra lui Novak Djokovic. Victoria de la Australian Open 2019 a fost al treilea Grand Slam consecutiv câștigat de Djokovic, care a ajuns astfel la 15 turnee de Grand Slam câștigate în carieră.

ADVERTISEMENT