Simona Halep

Simona Halep nu a mai fost salvată de Cahill la Adelaide. Nu a cerut ajutorul australianului în setul doi deși ajunsese să fie condusă cu 5-0

16.01.2020 | 06:07
Simona Halep nu a mai fost salvata de Cahill la Adelaide Nu a cerut ajutorul australianului in setul doi desi ajunsese sa fie condusa cu 50
ADVERTISEMENT

Simona Halep a apelat o singură dată la on-court coaching în meciul contra Arynei Sabalenka, pe care l-a pierdut, scor 4-6, 2-6. S-a întâmplat chiar înaintea game-ului opt din primul set, în care urma să servească. Tocmai reuşise un rebreak şi a ascultat cu mult calm indicaţiile lui Cahill. Australianul i-a cerut să forțeze reverul adversarei și a încercat să ajusteze poziționarea în teren. Dar lucrurile nu au mers bine din acel punct.

A fost poate cea mai liniştită sesiune de on-court coaching pe care a avut-o Simona Halep cu antrenorul ei. Românca a ascultat indicaţiile tactice ale lui Cahill fără să facă vreun comentariu. Se vedea în schimb, pe faţa româncei, o oarecare dezamăgire legată de jocul ei în acel moment.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai cerut intervenția lui Cahill și în setul doi, deși era dominată clar!

Imediat după intervenţia lui Cahill, Simona a reuşit să câştige un game foarte spectaculos şi să egaleze la patru. A fost condusă şi nevoită să salveze două mingi de break. Dar a câştigat patru mingi la rând şi şi-a adjudecat în cele din urmă game-ul pe propriul serviciu.

În schimb, pe serviciul adversarei, Simona a fost fără replică. A pierdut game-ul nouă fără replică, iar apoi şi-a cedat şi serviciul, pentru ca Aryna Sabalenka să îşi adjudece primul set, scor 6-4. De altfel, intervenția lui Cahill nu a avut rolul scontat, lucru dovedit și de defășurarea meciului după acel moment.

ADVERTISEMENT

După ce și-a făcut serviciul în game-ul opt al partidei, Simona Halep a avut o serie de coșmar, de nu mai puțin de șapte game-uri pierdute la rând. Deși lucrurile nu au mers în favoarea ei, românca nu a mai cerut intervenția lui Darren Cahill pe parcursul setului secund, în care a fost condusă și cu 5-0. Abia pe final a avut o serie de lovituri bune și a câștigat două game-uri înainte de a ceda un nou break.