Simona Halep

Simona Halep nu a uitat că Marketa Vondrousova a făcut-o să plângă: “N-am jucat ce îmi doream”

15.05.2019 | 08:31
Simona Halep nu a uitat ca Marketa Vondrousova a facuto sa planga Nam jucat ce imi doream

Simona Halep nu a uitat că Marketa Vondrousova a făcut-o să plângă după meciul de la Indian Wells. Românca a fost învinsă în luna martie, în optimile de finală, scor 2-6, 6-3, 2-6, iar la finalul partidei a fost extrem de dezamăgită pentru înfrâgerea suferită şi ratarea calificării în sferturi.

Simona Halep nu a uitat că Marketa Vondrousova a făcut-o să plângă: “Am fost supărată”

Simona Halep şi Marketa Vondrousova se vor duela miercuri, de la ora 14:00, în turul 2 de la WTA Roma Open 2019, iar fostul lider mondial nu a uitat că sportiva din Cehia a făcut-o să plângă la ultima confruntare directă. Înainte de meciul de pe zgura din capitala Italiei, jucătoarea de tenis de 27 de ani şi-a adus aminte de întâlnirea de la Indian Wells.

“După meciul cu Vondrousova am fost supărată pentru că n-am jucat ceea ce îmi doream eu să joc. De obicei, când plâng şi sunt supărată este din cauză că n-am reuşit să aplic ceea ce îmi doream eu. În rest sunt mulţumită de cariera mea de până acum, sunt mulţumită de tot ceea ce am făcut şi de faptul că muncesc zi de zi pentru a fi mai bună. Dar sunt zile în care în care nu pot pune în practică ceea ce îmi doresc”, a declarat Simona Halep pentru DigiSport.

Simona Halep nu a uitat că Marketa Vondrousova a făcut-o să plângă (sursă foto: hepta.ro)
Simona Halep nu a uitat că Marketa Vondrousova a făcut-o să plângă (sursă foto: hepta.ro)

Vrea revanşa pentru înfrângerea de la Indian Wells

Simona Halep a avut o evoluţie bună la WTA Madrid Open 2019, unde a ajuns până în finală, fiind învinsă de Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6. La Roma, numărul 2 mondial a susţinut că vrea să-şi ia revanşa în faţa Marketei Vondrousova, mai ales că al doilea meci direct dintre cele două se va disputa pe zgură, suprafaţa preferată a româncei.

“Vondrousova este stângace, vine mingea altfel. Am pierdut contra ei în America. Sper ca de data aceasta să-mi iau revanşa şi sunt sigură că va fi diferit pentru că este zgură. Dar este o jucătoare foarte bună, foarte solidă şi va fi un meci greu”, a mai precizat Simona Halep.

Simona Halep are de apărat finala de anul trecut

Simona Halep continuă lupta cu Naomi Osaka, liderul circuitului de tenis feminin, iar la WTA Roma 2019 se va disputa un nou capitol al bătăliei. La ediţia de anul trecut, românca a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de Elina Svitolina, scor 0-6, 4-6. În aceste condiţii, numărul 2 mondial are de apărat 585 de puncte WTA. De cealaltă parte, sportiva din Japonia nu-şi aduce aminte cu prea mare plăcere de ediţia WTA Roma 2018. Simona Halep a învins-o pe Naomi Osaka, în turul doi al turneului din capitala Italiei, scor 6-1, 6-0.

Tags: