Simona Halep

Simona Halep nu are nicio șansă la Wimbledon 2019, conform predicțiilor britanicilor

14.06.2019 | 22:43
Simona Halep nu are nicio sansa la Wimbledon 2019 conform predictiilor britanicilor

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu are nicio șansă la câștigarea Wimbledon 2019 în viziunea jurnaliștilor englezi. Fostul lider mondial a ajuns pe locul 8 în clasamentul WTA, nu este considerată o specialistă în jocul pe iarbă și de aceea nu apare între primele șapte favorite ale Grand Slamului londonez

Simona Halep nu are nicio șansă la Wimbledon 2019

Cotidianul britanic The Telegraph a făcut o analiză cu două săptămâni înainte de începerea celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, iar Simona Halep nu este văzută cu șanse la câștigarea Wimbledon 2019. ”Pe tabloul feminin există câteva dubii legate de accidentările unor jucătoare precum Serena Williams și Petra Kvitova”, au scris jurnaliștii britanici, care prevăd un succes al cehoaicei Karolina Pliskova.

În acest moment, marile case de pariuri din Marea Britanie le dau ca favorite, la egalitate cu o cotă de 6,00, pe Serena Williams și Petra Kvitova, urmate de câștigătoarea de la Roland Garros 2019 – Ashleigh Barty – 6,50, și de liderul clasamentului mondial, Naomi Osaka – 9,00. Următoarele trei favorite la victoria finală sunt Karolina Pliskova, Angelique Kerber și Johanna Konta, toate cu o cotă de 12,00.

Simona Halep în timpul unui meci de la Wimbledon 2018

Halep, cotă 15,00 la câștigarea Wimbledon 2019

În schimb, Simona Halep are o cotă la trofeu de 15,00, la egalitate cu Garbine Muguruza și Madison Keys. Pe tabloul masculin, favoritul caselor de pariuri și al jurnaliștilor britanici este campionul en titre, sârbul Novak Djokovic. Principalii rivali ai liderului ATP sunt elvețianul Roger Federer, spaniolul Rafael Nadal, germanul Alexander Zverev, grecul Stefanos Tsitisipas, argentinianul Juan Martin Del Potro și australianul Nick Kyrgios.

Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 1-14 iulie, iar FANATIK vă va ține la curent cu toate rezultatele și informațiile de la cea mai mare competiție de iarbă. Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova este și ea de părere că Simona Halep are șanse minime să se impună la acest turneu de Grand Slam și crede că Ashleigh Barty poate repeta performaanța de la Roland Garros 2019. Pentru trofeu, australianca ar urma să se bată cu Serena Williams, Petra Kvitova și Naomi Osaka.