Simona Halep

Simona Halep: „Nu cred că se va mai juca tenis anul acesta, deși mi-aș dori în septembrie la Roland Garros” + cum se antrenează în aceste zile

11.04.2020 | 22:14
Simona Halep Nu cred ca se va mai juca tenis anul acesta desi mias dori in septembrie la Roland Garros  cum se antreneaza in aceste zile
ADVERTISEMENT

Simona Halep este pesimistă în privința actualului sezon din tenis și nu crede că se vor mai putea relua competițiile, deși speră să poată reveni în luna septembrie la Roland Garros.

Simona Halep nu crede că se va mai juca tenis anul acesta

Simona Halep nu crede că se vor mai desfășura competiții de tenis în acest an, dar sper să poată reveni la Roland Garros, turneul la care a recunoscut că se simte foarte bine:

ADVERTISEMENT

„Nu am atins racheta de la Dubai, eu plecasem cu gândul că eram accidentată și am lăsat tenisul la o parte. După ce a intervenit această situație, am zis să o iau mai încet, pentru că am trăit într-o tensiune mare în ultimii șapte opt ani.

Până în august nu se joacă nimic, nu știu dacă în America se va juca ceva. Nu cred că se va mai juca tenis anul acesta, dar îmi doresc ca prin septembrie să revenim”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă US Open va fi punctul decisiv pentru anul competițional, dar cu siguranță va fi un cuvânt destul de greu de spus.

A fost o decizie surprinzătoare ca în septembrie să se joace Roland Garos, iar la Paris cred că va fi o vreme bună, mai ales că eu mă descurc bine pe zgură”, a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

„Îmi e dor de turnee și de echipa mea! Comunic cu antrenorii în fiecare zi”

Simona Halep a dezvăluit că îi lipsesc turneele, dar a recunoscut că acum are timp mai mult de odihnă: Eu aveam cam același program, ceea ce s-a schimbat major e că stau doar acasă, nu am mai făcut lucrul acesta de foarte foarte mulți ani.

Dorm mai mult, mănânc un mic dejun mai întârziat, după care alerg și îmi fac exercițiile. Este foarte bine să mă trezesc fără alarmă 🙂 mi s-a spus că e foarte periculos că nu voi mai vrea să plec la turnee, glumesc, nu se pune problema”.

ADVERTISEMENT

„Îmi lipsește echipa, îmi e dor de turnee, chiar dacă începuse să-mi fie din ce în ce mai greu în ultima vreme, duc lipsa lor.

Comunic cu antrenorii mereu, în fiecare zi, trebuie să fiu fit. Darren e foarte bine, îmi trimite poze, el și familia sa sunt bine, sănătoși. „Arti” e foarte bine, cu familia, are trei copii acasă, deci nu o să se plictisească.

Mi-am cumpărat benzi elastice și un covoraș pentru a mă antrena mule mai bine acasă. Eu mă antrenez cam o oră și jumătate sau două ore cu tot cu alergare”, a mai spus campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT