Simona Halep

Simona Halep nu este favorită 1 la Australian Open. Ce cotă uriașă are la pariuri să câștige turneul de la Melbourne

09.01.2019 | 07:20
Simona Halep nu este favorita 1 la Australian Open Ce cota uriasa are la pariuri sa castige turneul de la Melbourne

Simona Halep nu este favorită 1 la Australian Open! Bookmakerii nu au prea mare încredere în româncă, deși aceasta este pe primul loc în clasamentul WTA și, astfel, va fi cap de serie numărul 1 la Melbourne. Casele de pariuri din România oferă cotă 9,00 pentru o victorie a Simonei Halep în finala primului turneu de Grand Slam al anului. Cauza ar fi, în principal, legată de forma fizică a româncei.

Simona Halep a avut o toamnă de coșmar în care nu a reușit să obțină nici măcar o victorie în circuitul WTA, chinuită de problemele la spate. Românca a declarat recent că nu a mai avut probleme la antrenamente, dar că se teme că durerile ar putea reapărea la meciurile oficiale. Tocmai de asta, plus pentru că va avea doar un turneu de pregătire pentru Melbourne, cel de la Sydney, Simona Halep a mai spus că nu își propune obiective mărețe la Australian Open.

Simona Halep nu este favorită 1 la Australian Open. Americanii le pun pe Serena și Osaka favorite, în fața româncei

Casele de pariuri o dau, totuși, pe Simona Halep ca favorită numărul doi la Australian Open, depășită doar de Serena Williams. Americanca participă în această săptămână la Perth, unde a obținut victorii cu Maria Sakkari și Belinda Bencic, dovadă că este într-o formă fizică. Serena a fost finalistă la ambele turnee de Grand Slam la care a participat de la revenirea în circuit, Wimbledon și US Open 2018, de fiecare dată învinsă în minimum de seturi, însă.

Favorite trei și patru, nu departe de Simona Halep din punct de vedere al cotelor, sunt Angelique Kerber și Naomi Osaka. 10,00 este cota pentru fiecare dintre cele două. De notat că aceste două jucătoare sunt chiar ultimele câștigătoare de Grand Slam, cele care au trecut în finale de Serena Williams. Kerber s-a impus la Wimbledon, iar Osaka la US Open.

 Simona Halep nu este favorită 1 la Australian Open
Locul 1 WTA, Simona Halep nu îi convinge şi pe americani pentru Australian Open

Casele de pariuri din SUA au așteptări chiar mai mici de la Simona Halep, care este văzută ca favorită trei. Conform bookmakerilor de peste ocean, Serena Williams este marea favorită pentru titlu la US Open, iar cea mai importantă adversară a americancei ar fi Naomi Osaka. Halep și apoi Kerber ar fi următoarele favorite, iar în spatele lor sunt Sabalenka, Wozniacki. Svitolina, Pliskova și Stephens.