Se întâmplă în România: Halep, interzisă la parada de 1 decembrie!

Simona Halep, Ilie Nastase, Ziua Nationala

Dezvaluire incredibilă a lui Ilie Năstase despre Simona Halep. Ce a păţit numărul unu WTA de Ziua Nationala a Romaniei

Fapt incredibil relatat de Ilie Năstase. Fostul număr unu mondial în clasamentul ATP a povestit că Simona Halep nu a fost lăsată de autorităţi să participe la parada de Ziua Naţională dintr-un motiv care la prima vedere pare hilar: nu a avut la ea invitaţia scrisă primită de la organizatori, ci doar o poză pe telefon cu aceasta! 

 "Pot să să vă spun că Simona a fost invitată oficial de Preşedinţie şi nu s-a dus cu invitaţia scrisă, a transpus-o pe telefon, electronic. S-a dus cu telefonul să arate invitaţia şi i-au zis că nu e valabilă. Nu au primit-o nici pe ea", a spus Năstase la Antena Stars. 

Simona Halep a păţit ca Nadal

Năstase a fost în centrul unui scandal zilele acestea, lui fiindu-i interzis accesul în tribuna de la Arcul de Triumf pentru că nu fusese invitat de organizatori. Halep, pe de altă parte, primise invitaţia, dar a trebuit să urmărească de acasă parada, după spusele fostului mare tenisman. 

Numărul 1 în clasamentul WTA în 2017, Simona Halep, a participat la parada de anul trecut. Ultimul episod de acest gen cu un jucător de clasă mondială s-a petrecut la turneul de la Paris, când Rafael Nadal a fost oprit să intre în lounge-ul jucătorilor de un agent de pază zelos. Acesta i-a refuzat accesul spaniolului pentru că nu avea legitimaţia la el! 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663