Simona Halep nu-i dă dreptate Serenei Williams! Ce spune liderul mondial despre scandalul de la US Open 2018

Irina Aldea   
în Tenis
22/09/2018, 14:30
Simona Halep nu-i dă dreptate Serenei Williams! Ce spune liderul mondial despre scandalul de la US Open 2018 GALERIE FOTO
Simona Halep nu-i dă dreptate Serenei Williams! Ce spune liderul mondial despre scandalul de la US Open 2018

Simona Halep nu-i dă dreptate Serenei Williams în scandalul pe care americanca l-a iscat în finala feminină de la US Open din acest an. Serena a avut un conflict de amploare cu arbitrul portughez Carlos Ramos în ultimul act de la Flushing Meadows. Totul a pornit după ce oficialul i-a acordat fostului lider mondial un averitsment pentru “coaching”, asta după ce antrenorul americancei, francezul Patrick Mouratoglou, a făcut un semn către eleva sa să urce mai mult la fileu. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Serena nu a putut trece peste decizia arbitrului şi a mers furioasă spre acesta pentru a-i cere explicaţii. “Nu este adevărat că am primit indicaţii de la antrenor. Eu nu am trişat niciodată! Prefer să pierd decât să trişez”, a urlat Serena la portughez. Chiar şi aşa, acesta nu a stat deloc pe gânduri cu privire la decizia adoptată, deşi Serena chemase supervizorul turneului pentru a cere rectificarea deciziei.

Simona Halep contestă discursul Serenei Williams: “Chiar nu văd diferenţe”

Aflată la Wuhan pentru primul său turneu de la eliminarea din primul tur de la US Open 2018, Simona Halep a fost asaltată de jurnaliştii chinezi, care au întrebat-o pe românca din fruntea clasamentului mondial dacă este de părere că jucătoarele (WTA) sunt dezavantajate de către oficialii din scaun, iar jucătorii (ATP) primesc un tratament special. Liderul mondial a oferit un răspuns prin care a surprins.

”Chiar nu văd diferenţe între tenisul masculin şi cel feminin. Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat în finala de la US Open, dar toată lumea primeşte acelaşi lucru. Eu am fost penalizată pentru că am rupt o rachetă. Arbitrii respectă regulile”, a spus Simona la conferinţa de presă organizată la Wuhan înaintea începerii competiţiei. Sportiva noastră va intra în concurs săptămâna viitoare şi nu are nicio presiune în privinţa punctelor din ierarhia mondială. Simona a fost eliminată la ediţia precedentă încă din turul secund, în primul beneficiind de “bye”, ceea ce înseamnă că dacă obţine anul acesta un rezultat bun aici, se poate distanţa şi mai mult faţă de ocupanta locului secund, daneza Caroline Wozniacki.

Închide ×