ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Fanii îşi vând biletele la Fed Cup după ce Halep a spus pas! “E clar!”

România - Canada nu va beneficia de prezenţa Simonei Halep, iar spectatorii încep să renunţe la bilete. Toate detaliile, pe FANATIK.RO!
Autor: Alex Bradescu | 05.02.2018 | 17:57
Fanii îşi vând biletele la Fed Cup după ce Halep a spus pas!

Deşi oficial încă nu a fost anunţată absenţa Simonei Halep de la meciul de la Cluj dintre România şi Canada, fanii români au aflat deja că numărul 2 mondial nu va evolua în partida de Fed Cup. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Ana Bogdan este cea care o va înlocui pe Simona (TOATE DETALIILE AICI), iar Ana a confirmat că a fost chemată de urgenţă la Cluj. 

ADVERTISEMENT

Vestea i-a făcut pe fanii români, care cumpăraseră toate biletele disponibile în sala Polivalentă din Cluj, să înceapă să le scoată la vânzare. Anunţurile de vânzare s-au dublat după ce a apărut informaţia că Halep nu va participa. 

Organizatorii încearcă să treacă sub tăcere absenţa Simonei Halep

Speriaţi de amploarea pe care au luat-o renunţările la bilete, organizatorii meciului încearcă să oprească acest lucru afirmând că decizia Simonei Halep nu e luată încă. „Nu a fost un anunţ oficial. Delegaţia României, din care face parte şi Simona Halep, va veni mâine la Cluj. Eu mă aştept să joace”, a spus directorul sălii, Ionuţ Rusu, conform Prosport.  Numai că anunţul a fost făcut şi oficial, de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României: “Decizia, din păcate, este clară: Simona a avut luni o ultimă examinare medicală şi trebuia să se decidă. Din ce i-au zis şi doctorii şi după cum a fost sfătuită şi de manageri, de stafful ei, hotărârea este să nu joace.”

ADVERTISEMENT

România va întâlni Canada în acest week-end, la Cluj,  în primul tur al Grupei Mondial II a Fed Cup. Echipa României trebuia să fie formată din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Raluca Olaru. În locul Simonei a fost convocată de urgenţă Ana Bogdan. Din echipa Canadei nu face parte “vedeta” Eugenie Bouchard, însă o are în componenţă pe jucătoarea de origine română Bianca Andreescu. 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!