Fanii îşi vând biletele la Fed Cup după ce Halep a spus pas! “E clar!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
05/02/2018, 17:57
Fanii îşi vând biletele la Fed Cup după ce Halep a spus pas! “E clar!”

Deşi oficial încă nu a fost anunţată absenţa Simonei Halep de la meciul de la Cluj dintre România şi Canada, fanii români au aflat deja că numărul 2 mondial nu va evolua în partida de Fed Cup. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că Ana Bogdan este cea care o va înlocui pe Simona (TOATE DETALIILE AICI), iar Ana a confirmat că a fost chemată de urgenţă la Cluj. 

Vestea i-a făcut pe fanii români, care cumpăraseră toate biletele disponibile în sala Polivalentă din Cluj, să înceapă să le scoată la vânzare. Anunţurile de vânzare s-au dublat după ce a apărut informaţia că Halep nu va participa. 

Organizatorii încearcă să treacă sub tăcere absenţa Simonei Halep

Speriaţi de amploarea pe care au luat-o renunţările la bilete, organizatorii meciului încearcă să oprească acest lucru afirmând că decizia Simonei Halep nu e luată încă. „Nu a fost un anunţ oficial. Delegaţia României, din care face parte şi Simona Halep, va veni mâine la Cluj. Eu mă aştept să joace”, a spus directorul sălii, Ionuţ Rusu, conform Prosport.  Numai că anunţul a fost făcut şi oficial, de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României: “Decizia, din păcate, este clară: Simona a avut luni o ultimă examinare medicală şi trebuia să se decidă. Din ce i-au zis şi doctorii şi după cum a fost sfătuită şi de manageri, de stafful ei, hotărârea este să nu joace.”

România va întâlni Canada în acest week-end, la Cluj,  în primul tur al Grupei Mondial II a Fed Cup. Echipa României trebuia să fie formată din Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Raluca Olaru. În locul Simonei a fost convocată de urgenţă Ana Bogdan. Din echipa Canadei nu face parte “vedeta” Eugenie Bouchard, însă o are în componenţă pe jucătoarea de origine română Bianca Andreescu. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.