Simona Halep

Simona Halep nu scapă de problemele medicale! A cerut intervenţia fizioterapeutului la Beijing

Autor: Gabriel Esanu | 30.09.2019 | 11:53
Simona Halep nu scapă de problemele medicale! A cerut intervenţia fizioterapeutului la Beijing
Afectată de problemele la spate, Simona Halep traversează o perioadă nefastă a sezonului

Simona Halep joacă de la această oră în turul 2 al turneului de categorie Premier Mandatory, de la Beijing, împotriva Ekaterinei Alexandrova. La mai puţin de o săptămână după ce a fost nevoită să abandoneze la Wuhan, din cauza durerilor la spate, românca nu scapă de problemele medicale.

Simona Halep nu a putut face faţă ritmului de joc al adversarei în startul partidei şi a cedat clar primul set, scor 2-6. Românca este în continuare afectată de problemele la spate şi a fost foarte precaută în mişcări pe parcursul primului set. Halep a avut un serviciu foarte modest, dovadă că a făcut un singur game din patru încercări atunci când a fost nevoită să servească.

Se repetă problemele de anul trecut, când Simona a ratat complet sezonul de toamnă!

În plus, nici deplasarea în teren nu a fost la cel mai înalt nivel, la fel ca şi loviturile din mişcare. La scorul de 2-5 în primul set, Simona Halep a cerut ajutorul fizioterapeutului. Nu a fost vorba despre o pauză medicală, ci doar de un scurt masaj la spate în pauza dintre game-uri. La 1-2 în setul doi, Simona a cerut din nou ajutor de la fizioterapeut.

Simona Halep a avut mari probleme la spate şi pe parcursul toamnei lui 2018. Atunci s-a accidentat tot la Wuhan, iar apoi a ratat complet restul sezonului, inclusiv participarea la Turneul Campioanelor. Chiar dacă românca spune că lucrurile nu ar fi atât de grave acum, rămân multe semne de întrebare legate de parcursul Simonei în următoarea parte a sezonului. Halep a obţinut deja calificarea şi pentru acest an la Turneul Campioanelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!