Sport

Simona Halep nu se retrage din tenis în 2023! Ce previziuni au specialiștii de peste Ocean

Simona Halep nu se va retrage din tenis în 2023 este anunțul specialiștilor din SUA. Sportiva din România este în continuare suspendată din cauza dopajului.
06.01.2023 | 09:42
Simona Halep nu se retrage din tenis in 2023 Ce previziuni au specialistii de peste Ocean
Simona Halep nu se va retrage din tenis în 2023. Anunțul optimist făcut de americani. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai jucat tenis din august 2022, când pierdea în primul tur la US Open. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, substanță interzisă și este suspendată provizoriu din tenis. Specialiștii americani sunt convinși că Simona nu va agăța racheta în cui în acest an.

Simona Halep nu va face pasul în spate în 2023. Ce spun specialiștii americani

Simona Halep mărturisea pe 21 octombrie 2022 că a fost depistată pozitiv cu substanță interzisă și va fi nevoită să lupte pentru a-și demonstra nevinovăția. Singura jucătoare de tenis din România care s-a impus pe iarba de la Wimbledon a făcut un prim pas uriaș în momentul în care a ieșit la iveală că a luat contact cu Roxadustat prin intermediul unui supliment contaminat.

ADVERTISEMENT

Cazul lui Halep încă se dispută, astfel, sportiva născută la Constanța este în continuare suspendată și ratează primele turnee ale anului, inclusiv Australian Open, care se va desfășura în perioada 16-29 ianuarie.

Specialiștii americani de la Sports Ilustrated ne dau vești optimiste, exprimând că sunt convinși că Simona Halep nu se va retrage din tenis în 2023. Simona Halep va ieși la începutul săptămânii viitoare din Top 10 WTA, până pe locul 12 și va coborî mai mult în clasament la finalul turneului de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Iga Swiatek, lider WTA și în 2023. Nadal și Williams vor face anunțul retragerii. Verdictele americanilor

Specialiștii de peste Ocean și-au dat cu părerea și despre viitorul lui Iga Swiatek (1 WTA) și Coco Gauff (7 WTA), două dintre cele mai bune sportive din circuit.

Americanii au precizat că poloneza, triplă campioană de Mare Șlem, va încheia și anul 2023 în fotoliul de lider, în timp ce Coco Gauff va sparge gheața și va câștiga primul turneu de Mare Șlem.

ADVERTISEMENT

Rafael Nadal și Serena Williams, doi dintre legendarii sportivi care au scris istorie în tenis, sunt așteptați să se retragă în 2023 este anunțul specialiștilor de la Sport Ilustrated.

Când ar putea reveni Simona Halep pe terenul de tenis

Monica Niculescu, una dintre prietenele din circuit, dar și în afara lui pentru Simona Halep, este optimistă în cazul de dopaj al sportivei din România, fiind convinsă că va reveni cât mai curând pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigură că o să revină în curând, pentru că e nevinovată. Sper să o vedem cât mai repede! Când o văd pe teren? Sper că la Indian Wells și Miami.

Eu cred că e nevinovată și se va rezolva. Va juca încă 2-3 ani, sunt sigură”a declarat Monica Niculescu, la plecarea în Australia. Jucătoarea în vârstă de 35 de ani nu a evoluat încă în acest an.

ADVERTISEMENT