Simona, fără sprijinul lui Darren Cahill! Anunţul antrenorului

Simona Halep, Darren Cahill, Doha, WTA, Andrei Pavel

Simona Halep a luat o pauză de aproape 3 săptămâni de la disputarea finalei din Melbourne, timp în care şi-a canalizat toată energia spre tratament şi relaxare. Conform unui anunţ al antrenorului australian, Simona Halep va merge la Doha fără a-l avea alături.

Simona Halep a petrecut sfârşitul de săptămână trecut susţinând echipa de Fed Cup a României la Cluj, iar duminică dimineaţă a plecat spre Bucureşti pentru a se pregăti de deplasarea la Doha, acolo unde are o şansă importantă de a-şi recăpăta locul de lider mondial.

Deşi Simona a promis în trecut că-l va găzdui pe Darren Cahill la o confruntare de Fed Cup în România, strategul de la Antipozi nu a fost prezent la Cluj alături de eleva sa. Ba mai mult, fostul lider mondial nu se va putea baza pe sfaturile australianului nici la Doha, acolo unde a plecat chiar astăzi. 

Simona Halep va fi însoţită la Doha doar de Andrei Pavel

Darren Cahill i-a răspuns pe Twitter unei fane că se va alătura echipei mult mai târziu decât ne aşteptam cu toţii, de abia la începutul lui martie: "Eu nu voi fi în Doha, Andrei Pavel călătoreşte cu Simona, iar eu o voi întâlni în Statele Unite ale Americii cu o săptămână înainte de Indian Wells (7-18 martie)".

Chiar dacă face deplasarea în Qatar, numărul 2 mondial încă nu ştie dacă va putea să şi evolueze. Ar trebui să intre în competiţie din turul al doilea, miercuri, împotriva învingătoarei dintre Ekaterina Makarova şi Shuai Zhang, dar va hotărî abia după antrenamentul de marţi. "Voi decide la Doha dacă voi juca. Vreau să fac un antrenament mâine, să văd cum mă simt. Am înţeles că meciul meu e programat miercuri", a mai spus sportiva din România.