Simona Halep

Simona Halep nu ştia că româncele sunt pe sfertul ei de tablou la Roland Garros 2019! “Nici nu m-am uitat!”

24.05.2019 | 13:48
Simona Halep nu stia ca romancele sunt pe sfertul ei de tablou la Roland Garros 2019 Nici nu mam uitat

Simona Halep a vorbit despre gândurile care o încearcă înainte de Roland Garros 2019. Campioana noastră a surprins afirmând că nu ştie care sunt posibilele adversare pe partea ei de tablou şi a explicat că i se pare mult mai greu să-şi păstreze titlul decât a fost ca anul trecut, atunci când a câştigat în premieră un turneu de Grand Slam.

“Am emoţii deosebite să fiu din nou aici şi mai ales când ştiu că am câştigat aici trofeul ăsta frumos. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Emoţional am fost foarte bine, trăiesc în prezent acum. Nu m-am uitat cine e pe partea mea de tablou şi nici cu cine joacă celelalte fete. Ştiu cu cine joc în primul tur şi atât. , a fost declaraţia Simonei la Paris. Halep joacă în primul tur cu Alja Tomljanovic din Australia, iar pe acelaşi sfert de tablou se regăsesc şi celalalte românce calificate.

Simona Halep spune că va fi greu să-şi păstreze titlul la Roland Garros 2019

Simona Halep nu a dorit să pară că debordează de optimism înainte de debutul său la Roland Garros. Constănţeanca a explicat că e o presiune în plus acum faţă de momentul 2018, atunci când a reuşit prin victoria de la Open-ul Franţei să îşi treacă în cont primul titlu de Grand Slam din carieră.

“Sunt mult mai relaxată acum faţă de cum eram înainte. Am şansa să îmi păstrez titlul la Roland Garros, dar e mult mai greu să îmi păstrez titlul. E o presiune în plus, nu ştiu dacă voi fi capabilă de lucrul ăsta”, a mai spus Halep.