Sport

Simona Halep nu va fi însoțită de Darren Cahill la Jocurile Olimpice! Anunț de ultima oră al australianului

Darren Cahill a anunțat că nu va fi alături de Simona Halep pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simona Halep va fi însoțită de Daniel Dobre.
27.06.2021 | 13:42
Simona Halep nu va fi insotita de Darren Cahill la Jocurile Olimpice Anunt de ultima ora al australianului
ADVERTISEMENT

După ce s-a retras de la Roland Garros și Wimbledon, Simona Halep încearcă să fie în cea mai bună formă pentru Jocurile Olimpice. A ajuns în România, unde continuă recuperarea după accidentarea la gambă.

Darren Cahill a anunțat că nu va merge la Tokyo, alături de Simona Halep. Românca va fi însoțită la Jocurile Olimpice de Daniel Dobre, omul pe care l-a avut alături și la Wimbledon 2019, revenit recent în echipa ei.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill nu va fi alături de Simona Halep la Jocurile Olimpice de la Tokyo: “O însoțește Daniel Dobre, celălalt antrenor al ei”

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, a povestit Darren Cahill într-un live pe pagina de Instagram a prietenului său Pat Cash.

Darren Cahill ar urma să se întâlnească din nou cu Simona Halep la Cincinnati, pentru Western & Southern Open, turneu programat în perioada 16-22 august. Va fi ultimul turneu înainte de US Open, unde Simona vrea să revină și la nivel de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

US Open 2021 este programat în perioada 30 august – 13 septembrie. Va fi un obiectiv important pentru Simona Halep, mai ales în condițiile în care românca nu a putut participa la ultimele două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon.

Simona Halep merge la Tokyo fără o pregătire la nivelul la care și-ar fi dorit. Accidentarea la gambă i-a dat programul peste cap

Simona Halep se luptă din greu pentru a trece peste accidentarea la gamba stângă, astfel încât să fie aptă pentru Jocurile Olimpice, la finalul lunii iulie. Doar că programul ei pentru Tokyo a fost dat peste cap.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial în ultimele șase săptămâni, timp în care a ratat Roland Garros și Wimbledon. Sunt șanse mari să nu aibă vreun meci oficial până la Tokyo. Ar mai avea varianta să meargă la Praga, în 12-18 iulie, dar asta doar în funcție de stadiul în care se va afla cu recuperarea.

Turneul Olimpic de la Tokyo se va desfășura în perioada 24 iulie – 1 august, iar Simona Halep și-a fixat ca principal obiectiv pentru acest an câștigarea unei medalii. Simona va fi la prima prezență la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Program infernal pentru o medalie olimpică la Tokyo. Simona Halep ar trebui să joace șase partide într-o săptămână!

Misiunea la Jocurile Olimpice se anunță a fi una foarte complicată pentru Simona Halep. Va fi nevoită să joace la foc automat la Tokyo, în ciuda faptului că vine după o lungă perioadă de inactivitate.

Meciurile din turul 1 la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt programate pe 24 și 25 iulie. Se joacă apoi în fiecare zi câte un meci până înainte de marea finală. Cea de pe tabloul feminin este pe 31 iulie, la masculin se joacă pe 1 august.

Turul 2 se joacă pe 26 iulie, optimile de finală pe 27, sferturile de finală pe 28, semifinalele pe 29. Ziua de 30 iunie este liberă pe tabloul feminin, iar finala este programată pe 31 iulie.

ADVERTISEMENT