Sport

Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill! Anunţul a fost făcut de sportivă: “Îţi mulţumesc pentru tot”

Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill, iar anunţul a fost făcut de sportiva din România.
22.09.2021 | 14:06
Simona Halep nu va mai fi antrenata de Darren Cahill Anuntul a fost facut de sportiva Iti multumesc pentru tot
Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill! Anunţul a fost făcut de sportivă: "Îţi mulţumesc pentru tot"
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunţat pe contul personal de Twitter că nu va mai fi antrenată de Darren Cahill. Fostul lider mondial a postat un mesaj emoţionant pentru antrenorul australian.

Simona Halep nu va mai fi antrenată de Darren Cahill

“După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să punem punct. Îţi mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună şi o persoană mai bună”, a fost anunţul făcut de Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a oferit, în mesajul de despărţire, şi un motiv clar pentru care cei doi au decis să rupă colaboarea începută în 2016.

Anunţul făcut de Simona Halep

Nu este prima oară când Simona Halep şi Darren Cahill întrerup colaborarea

Simona Halep şi Darren Cahill au început să lucreze împreună în 2016, însă la finalul sezonului 2018 a intervenit prima ruptură dintre cei doi. Atunci, antrenorul australian era cel care făcea anunţul, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea.

După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp.

ADVERTISEMENT

Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Inţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generoziteatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor.

Este o femeie tânără pe care o respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut job-ul visurilor mele şi vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat”, anunţa atunci Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

Ce program are Simona Halep până la finalul anului 2021

Proaspăt căsătorită, Simona Halep va reveni în circuitul WTA, iar sportiva a anunţat ce program are până la finalul anului 2021.

Fostul lider mondial va juca la Indian Wells, turneu programat în perioada 6-17 octombrie, ca mai apoi să se întoarcă în Europa, unde va evolua la două competiţii.

Între 18 şi 24 octombrie, Simona Halep va merge la Kremlin Cup, iar în săptămâna următoare va concura la Transylvania Open, al doilea turneu al anului din România, de la Cluj.

ADVERTISEMENT