Simona Halep

Simona Halep nu vrea să uite de tenis nici în perioada de suspendare a circuitului: „Am înrămat racheta cu care am câștigat la Wimbledon”. VIDEO

31.03.2020 | 20:54
Simona Halep nu vrea sa uite de tenis nici in perioada de suspendare a circuitului Am inramat racheta cu care am castigat la Wimbledon VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep se află în România în perioada de suspendarea a circuitului și marți a decis să rememoreze unul dintre cele mai importante momente din carieră: câștigarea trofeului de la Wimbledon. Sportiva a înrămat racheta cu care a învins-o pe Serena Williams alături de poza în care ține titlul de la All England Club.

Simona Halep a înrămat racheta cu care a câștigat la Wimbledon

Simona Halep a revenit în România la sfârșitul lunii februarie, după ce a câștigat turneul de la Dubai și accidentarea de la piciorul stâng nu i-a permis să evolueze la Doha și Indian Wells, turneu care, ulterior, s-a anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sportiva clasată pe locul doi în clasamentul WTA a decis să rememoreze unul dintre cele mai importante momente ale carierei și a înrămat racheta cu care a învins-o, în mai puțin de o oră, pe Serena Williams în finala de la Wimbledon.

Sunt acasă tot timpul, acum câteva zile mi-a venit o idee și am decis să înrămez racheta cu care am jucat finala de la Wimbledon, alături de fotografia cu trofeul.

ADVERTISEMENT

A fost un moment incredibil și este minunat că le pot vedea de fiecare dată când intru în cameră. Sper că vă place!”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Mai bine de o lună de la ultimul meci

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 22 februarie, în finala turneului de la Dubai, câștigată în fața Elenei Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

ADVERTISEMENT

Sportiva a fost forțată să se retragă de la Doha și Indian Wells din cauza unei accidentări, iar ulterior circuitul WTA a fost suspendat, cel puțin până la începutul lunii iunie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Dacă situația o va permite, circuitul profesionist de tenis va reîncepe pe 8 iunie, odată cu turneele de la ‘s-Hertogenbosch și Nottingham.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă WTA a anunțat începutul lunii verii drept perioada de reluarea a meciurilor, organizatorii turneului de la Wimbledon au programat o ședință în care se va decide viitorul ediției din 2020, programată în perioada 29 iunie – 11 iulie.

ADVERTISEMENT