Simona Halep

Cahill, mesaj emoţionant pentru Halep: “Sunt mândru de tine”

Mesajul lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost premiată de către WTA, după ce sportiva noastră a urcat pe primul loc al clasamentului în tenisul mondial şi va încheia anului 2017 pe...
30.10.2017 | 10:18
Cahill mesaj emotionant pentru Halep Sunt mandru de tine

Mesajul lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost premiată de către WTA, după ce sportiva noastră a urcat pe primul loc al clasamentului în tenisul mondial şi va încheia anului 2017 pe această poziţie.

Românca a fost premiată în cadrul unei festivităţi organizate la Singapore, acolo unde s-a disputat Turneul Campioanelor, după ce în urma rezultatelor înregistrate în acest an, va încheia 2017 pe primul loc în clasamentul WTA. Simona Halep a fost foarte emoţionată în cadrul evenimentului în care a primit un trofeu special şi un inel foarte scump. Performanţa sportivei noastre a fost lăudată inclusiv de idolul său, Roger Federer, şi nici antrenorul său nu a uitat-o.

Pentru Darren Cahill, Simona Halep reprezintă al treilea sportiv pe care îl duce pe prima treaptă a clasamentului în tenisul mondial, după  Lleyton Hewitt şi Andre Agassi. Australianul, care va colabora cu liderul WTA şi în sezonul următor, a postat un mesaj emoţionant după ce Halep a fost premiată:  Te-ai comportat cu o clasă şi cu o maturitate ieşite din comun de-a lungul unui an plin de provocări şi ai avut tăria să continui lupta şi să te ridici deasupra tuturor. Bravo, Simo. Sunt atât de mândru de tine. # Locul 1 la sfârşitul anului.” (“You handled yourself with extraordinary class and maturity in what was a challenging year, and found the strength to keep fighting and rise above. Well done Simo ?? I’m really proud of you. WTA Year-End #1), a scris Cahill pe site-urile de socializare, alături de o fotografie cu Simona şi trofeul de lider mondial.

Simona Halep mai are un antrenor

Pe lâgă Cahill, numărul 1 WTA colaborează şi cu Andrei Pavel, idolul său din copilărie. “Cneazul” a însoţit-o pe sportiva noastră la Beijing, acolo unde Halep a devenit lider în tenisul feminin, după ce a învins-o în semifinalele turneului pe Jelena Ostapenko, cea care i-a furat prima dată şansa de a urca pe primul loc în lume şi de a cuceri un trofeu de Mare Şlam, după ce a bătut-o în finala de lsa Roland Garros.

Pentru româncă, urmează acum o vacanţă de două lun, după care va participa la turneul de la Shenzen, din prima zi a anului 2018, după care va juca la Australian Open.