Sporturi

Simona Halep o întrece pe Serena Williams la capitolul constanţă! Ce a reuşit românca în clasamentul WTA

28.04.2019 | 14:00
Simona Halep o intrece pe Serena Williams la capitolul constanta Ce a reusit romanca in clasamentul WTA

Simona Halep o întrece pe Serena Williams la capitolul constanţă. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, cunoscută pentru constanţa ei incredibilă la nivel înalt, reuşeşte o nouă performanţă în ierarhia mondială şi o surclasează pe veterana Serena Williams la acest capitol, acumulând mai multe săptămâni petrecute în Top 10 WTA.

Simona Halep o surclasează pe Serena Williams la constanţă în clasamentul WTA

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, va urca în câteva săptămâni pe locul secund în topul jucătoarelor de tenis aflate în activitate care au petrecut cele mai multe săptămâni la rând în top 10 WTA. Astfel, constănţeanca o va surclasa pe marea campioană americană, Serena Williams, începând cu 13 mai, atunci când va avea 277 de săptămâni la rând între primele zece jucătoare ale lumii.

Actualmente, Simona a atins numărul de 274 de săptămâni şi nu mai poate părăsi Top 10 WTA până pe 13 mai. De asemenea, sportiva noastră are şanse foarte mari să devină în curând jucătoarea încă aflată în activitate cu cele mai multe săptămâni la rând în top 10 WTA. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Simona trebuie s-o depăşească pe Venus Williams, care are un total de 293 de săptămâni consecutive. Simona reuşeşte asta doar dacă rămâne în Top 10 WTA până pe 16 septembrie.

Simona Halep o întrece pe Serena Williams la capitolul constanţă

Ce urmează pentru Simona Halep în circuitul feminin de tenis

Simona va juca la turneele de la Madrid şi Roma, iar mai apoi va merge la Roland Garros. “În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid şi Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă. Dacă voi putea să rezist 4 zile fără să fac nimic şi fără să mă gândesc la tenis, ar fi o superputere pentru mine. Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup”, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară.