Simona Halep

VIDEO. Simona Halep, o nouă răbufnire! “Proasta naibii”

Simona Halep a avut din nou o reacţie nervoasă în urma unor greşeli uşoare în meciul din turul întâi la Beijing, împotriva jucătoarei din Statele Unite, Alison Riske (51 WTA). Simona Halep,...
30.09.2017 | 16:59
VIDEO Simona Halep o noua rabufnire Proasta naibii
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut din nou o reacţie nervoasă în urma unor greşeli uşoare în meciul din turul întâi la Beijing, împotriva jucătoarei din Statele Unite, Alison Riske (51 WTA). Simona Halep, numărul doi mondial, a reuşit o victorie în trei seturi, cu 6-3, 3-6, 6-2, în faţa americancei Alison Riske, sâmbătă, în runda inaugurală a turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari. Halep a doua favorită a competiţiei, a reuşit să se impună după două ore şi 14 minute în faţa unei adversare de 27 de ani, care ocupă locul 51 în ierarhia mondială. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Sportiva noastră a fost protagonista unei reveniri splendide în primul set, atunci când de la scorul de 1-3 a câştigat nu mai puţin de 5 game-uri la rând şi şi-a adjudecat primul set după 42 de minute. Setul secund a fost adjudecat de adversară în 49 de minute, iar sportiva din Constanţa a avut o ieşire nervoasă imediat după ce Riske a reuşit break-ul şi s-a distanţat la 2-0. Halep şi-a vărsat nervii pe rachetă, pe care mai întâi a aruncat-o, după care a lovit cu ea în pământ.

ADVERTISEMENT

Simona a răbufnit: ”Mă, stai mă, în teren, proasta naibii! Stai în teren şi joacă.” 

Este a doua oară, în patru zile, când Halep are o astfel de reacţie. Şi în meciul cu Daria Kasatkina, de la Wuhan, pe care de altfel l-a şi pierdut, Simona a surpins în timpul partidei, când a urlat de nervi:  ”Dă, mă, lung de linie, proasta naibii!”. Sportiva din România încearcă să scape de aceste reacţii, însă deocamdată nu reuşeşte “Vorbesc prea mult între puncte. Trebuie să renunţ la asta! Urmăresc cei mai buni jucători şi încerc să învăţ de la ei”, spunea Halep în luna august.

Românca şi-a asigurat un cec de 34.744 dolari şi 65 de puncte WTA, urmând să joace în turul secund cu învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (Canada, 28 WTA) şi Magdalena Rybarikova (Slovacia, 85 WTA). La ediţia de anul trecut de la Beijing, Halep s-a oprit în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU REACŢIA SIMONEI HALEP