ADVERTISEMENT
Sporturi

Simona Halep, ofertată de Dinamo! Ce răspuns a oferit liderul mondial din WTA

Autor: Irina Aldea | 14.12.2018 | 18:30
Simona Halep a fost ofertată de CS Dinamo! Răspunsul oferit de liderul mondial din WTA.

Simona Halep a fost ofertată de CS Dinamo! Răspunsul oferit de liderul mondial din WTA. George Cosac, preşedintele CS Dinamo, dar şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat astăzi că au existat negocieri în urmă cu 3-4 ani pentru ca Simona Halep să se alăture grupării alb-roşii, însă constănţeanca a refuzat vehement. George Cosaceste convins deja că Simona Halep, recent desemnată de ITF campioană mondială, nu va face parte din niciun grup şi va rămâne în continuare independentă.

ADVERTISEMENT

“Halep este numărul 1 mondial, ea este legitimată la ‘numărul 1 mondial’. Au fost discuţii cu Simona încă de acum 3-4 ani. Dar cu siguranţă, Simona nu va juca la niciun club sportiv sau mai exact, nu va dori să fie legitimată la niciun club sportiv. Preferă să fie independentă în această perioadă şi cred că bine face”, a precizat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Simona Halep a fost curtată de CS Dinamo

Cosac a mai vorbit şi despre cine deţine supremaţia în cadrul grupării alb-roşii. Este vorba despre sportivii de la canotaj, însă şi reprezentanţii celorlalte secţii încep să obţină rezultate notabile. “Este adevărat că sportivii de la canotaj şi sunt mai numeroşi. Însă anul acesta, spre deosebire de cei precedenţi, am avut laureaţi de la haltere, de la tir, de la kaiac… deci sunt şi alte discipline sportive care încearcă să ţină aproape de cei de la canotaj, care într-adevăr deţin supremaţia”, a mai spus George Cosac.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, de partea cealaltă, a început deja pregătirile pentru noul sezon şi alături de ea este şi căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, care şi-a oferit serviciile imediat după ce Darren Cahill a anunţat că nu va mai continua şi anul acesta cu liderul mondial din WTA în circuitul feminin de tenis. Simona Halep va debuta în 2019 la turneul din Sydney, în Australia, în detrimenul celui din Shenzhen, pe care l-a cucerit anul trecut.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!