Sport

Simona Halep – Ons Jabeur 3-6, 2-6 în sferturile de finală WTA Madrid 2022. Simo a fost eliminată după un joc modest. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Simona Halep - Ons Jabeur, care se joacă miercuri, 4 mai, de la ora 13:00, în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid.
04.05.2022 | 14:15
Simona Halep  Ons Jabeur 36 26 in sferturile de finala WTA Madrid 2022 Simo a fost eliminata dupa un joc modest Video
Simona Halep are a doua cea mai bună cotă să câștige turneul WTA de la Roma
ADVERTISEMENT
04-05-2022
10:07

Simona Halep - Ons Jabeur 3-6, 2-6

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ÎN FORMAT LIVE VIDEO

3-6, 2-6: Ons Jabeur câştigă partida cu Simona Halep şi se califică în semifinalele de la WTA Madrid.

3-6, 2-5: Ons Jabeur face break-ul şi va servi pentru câştigarea meciului.

3-6, 2-4: Ons Jabeur a câştigat un game foarte echilibrat, în care Simona Halep a reuşit o lovitură de excepţie.

3-6, 2-3: Ons Jabeur rupe echilibrul şi face break-ul într-un moment important al setului.

3-6, 2-2: Ons Jabeur şi-a securizat game-ul, unul destul de disputat.

3-6, 2-1: Setul al doilea este unul echilibrat, iar Simona Halep începe să joace mai bine, în special pe serviciu.

3-6, 1-1: Jabeur egalează pe propriul serviciu.

3-6, 1-0: Simona Halep a servit bine şi a câştigat primul game al setului 2.


3-6: Ons Jabeur a câştigat primul set al sfertului de finală cu Simona Halep, care cedează primul set la actuala ediţie a turneului.

3-5: Simona Halep reuşeşte să rupă seria de game-uri consecutive a adversarei, care va servi pentru câştigarea setului.

2-5: Ons Jabeur a servit foarte bine şi a câştigat game-ul la zero, în timp ce jocul Simonei este modest.

2-4: Probleme mari pentru Simona Halep, care cedează game-ul pe propriul serviciu. Tunisianca a făcut break-ul la zero şi are o serie bună de puncte câştigate.

2-3: Jabeur serveşte perfect şi câştigă al doilea game consecutiv.

2-2: Jabeur reuşeşte rebreak-ul într-un moment în care serviciul Simonei Halep nu a funcţionat.

2-1: Simona Halep reuşeşte break-ul, după un game echilibrat.

1-1: Simona Halep a servit bine, fără prea mari şanse pentru adversară, şi a egalat.

0-1: Ons Jabeur îşi face perfect serviciul şi câştigă primul game al meciului.

A început meciul dintre Simona Halep şi Ons Jabeur.

 

Meciul Simona Halep – Ons Jabeur are loc miercuri, 4 mai, cu începere de la ora 13:00, în cadrul sferturilor de finală ale Mastersului de 1000 de puncte și cu premii în valoare de 6,5 milioane dolari, Mutua Open Madrid 2022.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Ons Jabeur

Confruntarea Simona Halep – Ons Jabeur se desfășoară miercuri, 4 mai, de la ora 13:00, în sferturile de finală ale Mastersului Mutua Open Madrid, competiție de 1000 de puncte, pe care sportiva din România a câștigat-o până acum în două rânduri, în 2016 și 2017.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile excelente ale Simonei Halep la acest turneu, unul dintre cele două de top, alături de WTA Roma, înainte de Grand-Slam-ul pe zgură de la Roland Garros, vor aduce din nou, cu siguranță, un mare număr de suporteri români în tribunele terenului central din complexul “Park Manzanares” din Madrid, unde se desfășoară competiția.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Ons Jabeur

Partida Simona Halep – Ons Jabeur se joacă miercuri, 4 mai, de la ora 13:00, pe arena “Manolo Santana”, în sferturile de finală ale Mastersului de 1000 de puncte şi este transmisă în direct şi în exclusivitate de canalul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 4 mai, vremea se va îmbunătăţi în capitala Spaniei din toate punctele de vedere. Cerul va fi variabil, mai mult senin şi pericolul de a ploua, aşa cum s-a petrecut luni, înainte de partida Simonei cu Cori Gauff, este foarte mic. Temperatura va atinge maximul la 22 de grade.

Simona Halep, revenire impresionantă în setul doi cu Cori Gauff

Dacă în primele două jocuri Simona Halep a fost cea care s-a aflat tot timpul la comandă, nelăsând, mai ales Paulei Badosa, nici o şansă de revenire în meci, în turul 3 lucrurile au stat diferit, poate şi pentru faptul că a plouat şi acest lucru a avantajat sportiva care are lovitura mai puternică, în speţă americanca Cori Gauff.

ADVERTISEMENT

Halep a câştigat cu un break făcut exact la 4-4 primul set, unul echilibrat, şi l-a început rău pe cel de-al doilea, fiind condusă cu 4-1. Din acel moment, românca s-a trezit şi a urmat o revenire care nu i-a mai dat nici o speranţă adversarei, blocată psihic de seria excelentă a Simonei. De altfel, vizibil afectată după joc, Cori Gauff a fost surpinsă plângând în hohote, cât mai ferit de privirile curioşilor.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Ons Jabeur

Tunisianca Ons Jabeur este singura jucătoare din Top 10, ea ocupând chiar locul 10, rămasă în cursă la Mastersul de la Madrid. Simona a coborât pe locul 21, dar acest lucru nu îi impiedică pe bookmakeri să acorde lui Halep prima şansă, cotă 1,50, iar lui Jabeur rolul de outsider, cu cotă de 2,30. Un set luat de Jabeur are valoare 1,60.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare se întâlnesc acum pentru a patra oară. Scorul general este de 2-1 pentru Halep. Care a pierdut prima întâlnire, la Beijing, în 2018, abandonând în 32-imi, la scorul de 0-1 la seturi şi apoi s-a impus în următoarele două, ambele la Dubai, 2-1 în 2020 şi 2-0, chiar anul acesta, în februarie.

ADVERTISEMENT