Simona Halep

Presa internaţională scrie despre eşecul Simonei Halep la Singapore: “Svitolina i-a ruinat planurile!”

Simona Halep a pierdut meciul împotriva Elinei Svitolina, scor 4-6, 4-6 şi a încheiat pe ultimul loc în Grupa "Roşie" Turneul Campioanelor. Liderul mondial a părăsit competiţia, însă mai are...
28.10.2017 | 00:03
Presa internationala scrie despre esecul Simonei Halep la Singapore Svitolina ia ruinat planurile

Simona Halep a pierdut meciul împotriva Elinei Svitolina, scor 4-6, 4-6 şi a încheiat pe ultimul loc în Grupa “Roşie” Turneul Campioanelor. Liderul mondial a părăsit competiţia, însă mai are o şansă să rămână pe pe primul loc şi la finalul anului dacă sportiva din Cehia, Karolina Pliskova, nu câştigă turneul. 

Presa internaţională a reacţionat după înfrângerea surprinzătoare a Simonei Halep şi scrie că Elina Svitolina i-a încurcat planurile liderului mondial, ucrainianca fiind fără şanse să treacă mai departe.

Simona Halep, un singur titlu în 2017

L’Equipe notează: “Elina Svitolina o califică pe Caroline Garcia în semifinalele Turneului Campioanelor”, Garcia fiind prima jucătoare din Franţa care ajunge în această fază după Amelie Mauresmo, în 2006. WTA scrie despre ajutorul dat de Elina Svitolina sportivei din Franţa, care a câştigat grupa “roşie” de la Turneul Campioanelor, deşi a pierdut primul meci al competiţiei.

Simona Halep, out de la Singapore! Reactia presei internationale (2)

Tennisworld titrează: “Svitolina i-a ruinat planurile Simonei Halep”, scriind despre startul de meci şocant al româncei, care a pierdut rapid primele 3 game-uri. Tennisworld scrie despre performanţa slabă a Simonei Halep, care nu reuşeşte să se impună într-un turneu de Grand Slam sau la Turneul Campioanelor. Simona Halep a câştigat un singur titlu în 2017, WTA Madrid.

Simona Halep, out de la Singapore! Reactia presei internationale (4)

Tags: