Sporturi

Simona Halep, prestaţie de campioană în faţa Paulei Badosa! A câştigat meciul într-o oră de joc şi este în sferturi. Prima reacţie

Simona Halep a reuşit un meci perfect împotriva Paulei Badosa şi a câştigat cu scorul de 6-1, 6-2 confruntarea care a durat mai puţin de o oră. Românca a fost foarte fericită de revenirea pe "Central".
04.07.2022 | 16:32
Simona Halep prestatie de campioana in fata Paulei Badosa A castigat meciul intro ora de joc si este in sferturi Prima reactie
Simona Halep - Paola Badosa Live video ora 17:30 în optimi de finală la Wimbledon 2022. Primul examen de foc pentru Simo. Foto: Wimbledon Twitter
ADVERTISEMENT
04-07-2022
17:21

Simona Halep: "Zi după zi joc mai bine şi abia aştept următorul meci"

Simona Halep a declarat la finalul meciului că i-a fost dor de Terenul Central de la Wimbledon, acolo unde a jucat ultima dată în finala din 2019: “Vă mulţumesc. Mi-am dorit să fiu aici azi. Am făcut un meci bun. Este greu să o baţi pe Badosa. M-am bucurat să revin aici, în faţa acestor minunaţi spectatori.

Nu m-am gândit că nu am pierdut set, dar sunt mulţumită de cum joc. Zi după zi joc mai bine şi abia aştept următorul meci. Aş vrea să joc aşa ca şi azi. Trei ani de când nu am jucat aici, este special să mă întorc. Am avut mai mari emoţii ieri decât azi. Este un teren nemaipomenit şi încerc să joc cât de bine pot”, a spus Simona Halep la finalul confruntării. 

04-07-2022
16:09

Simona Halep - Paula Badosa 6-1, 6-2

Simona Halep – Paula Badosa 6-1, 6-2

GAME, SET şi MECI, Simona Halep! Românca a dominat meciul, pe care l-a închis într-o oră, scor 6-1, 6-2.

5-2, Game Halep! Simona îşi face serviciul şi este la un singur game de încheierea meciului 

4-2, BREAK Halep! Simona domină game-ul şi este foarte aproape de sferturile de finală. 

3-2, Game Halep! Simona îşi face serviciul şi presiunea rămâne pe umerii ibericei

2-2, Game Badosa! Iberica salvează trei mingi de break şi reuşeşte să egaleze la finalul unui game foarte lung

2-1, Game Halep! Simona salvează o minge de break şi intră din nou în avantaj pe tabelă. 

1-1, Game Badosa! Sportiva din Spania întrerupe seria de şapte game-uri la rând a Simonei. Un game pentru care a trebuit să muncească mult Badosa. 

1-0, Game Halep! Simona începe excelent şi manşa secundă. 

Start în setul secund!

6-1, SET Simona Halep! Românca face un prim set perfect, cu trei break-uri câştigate. Excelentă prestaţia câştigătoarei din 2019 care a închis prima manşă în 23 de minute. 

5-1, Game Halep! Simona face un nou game la zero. A câştigat 14 din ultimele 16 puncte. 

4-1, BREAK Halep! Simona face break la zero şi domină primul set până acum. Excelent debutul de meci

3-1, Game Halep! Simo îşi consolidează avantajul break-ului 

2-1, BREAK Halep! Simo reuşeşte să convertească a doua minge de break după un passing shot excepţional

1-1, Game Halep! Simona egalează pe tabelă 

1-0, Game Badosa! Iberica reuşeşte un game alb

Start de meci cu Badosa la serviciu

Simona Halep şi Paula Badosa sunt la încălzire acum. Este primul meci al Simonei pe Arena Centrală de la Wimbledon după triumful din 2019

04-07-2022
16:02

Meciul Simona Halep - Paula Badosa începe în câteva minute

S-a încheiat meciul dintre Nick Kyrgios şi Brandon Nakashima, cu victoria australianului în decisiv: 4-6, 6-4, 7-6, 3-6, 6-2. În câteva minute începe meciul dintre Simona Halep şi Paula Badosa, pe Arena Centrală. 

04-07-2022
15:00

Meciul Halep - Badosa începe după ce se încheie Kyrgios - Nakashima

Confruntarea dintre Simona Halep şi Paula Badosa este programată pe Arena Centrală de la Wimbledon. Confruntarea începe imediat după finalul meciului Kyrgios – Nakashima. Australianul conduce cu 2-1 la seturi în acest moment. 

Meciul Simona Halep – Paula Badosa are loc luni, 4 iulie, cu începere de la ora 17:30 sau, cel mai probabil, după această oră, în cadrul optimilor de finală ale turneului de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon. După trei adversare accesibile, pe care le-a învins în două seturi vine acest examen de foc în compania unei jucătoare din top 10.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Paula Badosa

Întâlnirea Simona Halep – Paula Badosa se dispută luni, 4 iulie, de la ora 17:30, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care se dispută pe terenurile de la All England Club din Londra. Pentru prima dată la acest turneu Simona Halep va evolua pe terenul Central, acolo unde ar fi trebuit, în mod normal, să primească onoarea de a juca primul meci.

ADVERTISEMENT

Jocul este programat de la ora 17:30 dar există mari posibilități să înceapă mult mai târziu ca urmare a faptului că se va disputa după încheierea partidei de la masculin dintre australianul Nick Kyrgios și americanul Brandon Nakashima, programată a începe la ora 15:30. Desigur, există și posibilitatea ca meciul anterior Simonei să se termine repede, în trei seturi și atunci vor fi șanse ca ora 17:30 să fie respectată.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Paula Badosa

Partida Simona Halep – Paula Badosa se joacă luni, 4 iulie, de la ora 17:30 sau după această oră, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon și este transmisă în direct și în exclusivitate pe micile ecrane doar pe canalul Eurosport 1. Puteți să o mai urmăriți în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

S-au dus grijile organizatorilor mareului turneu londonez privind pericolul precipitațiilor care ar putea afecta buna desfășurare a competiției, întrucât veștile primite de la meteorologi sunt dintre cele mai bune. Luni, 4 iulie și pe durata întregii săptămâni, inclusiv sâmbătă și duminică, la finale, va fi cer variabil, mai mult senin iar temperaturile vor atinge luni 23 de grade urcând până duminică la maxim 26-27 grade.

Simona a avut fluctuații mari doar în meciul cu Flipkens

Simona Halep nu a avut în față obstacole foarte puternice în primele trei tururi. A obținut victorii în două seturi de fiecare dată, dar partidele cu Karolina Muchova și Magdalena Frech le-a controlat cu autoritate în timp ce în al doilea joc, în compania belgiencei Kirsten Flipkens, a avut mari oscilații de evoluție, fiind condusă în primul set cu 5-2 iar în al doilea cu 4-1, însă de fiecare dată a reușit reveniri spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Patrick Mouratoglou nu s-a arătat a fi însă îngrijorat de sincopele elevei sale în meciul cu Flipkens, preferând să ia partea pozitivă a lucrurilor, adică faptul că Simona a găsit resursele, de fiecare dată, mai ales mental, să poată reveni și să termine seturile învingătoare. El crede că Halep de abia de acum începe să arate câte ceva din potențialul de care încă dispune.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Paula Badosa

Simona Halep ocupă locul 18 în ierarhia WTA, Paula Badosa este a patra în lume, dar cu toate acestea bookmakerii o văd pe româncă favorită destul de clar. Halep are cotă 1,50-1,55, în funcție de agenții iar iberica a primit 2,65-2,70. Un set câștigat de Badosa are valoare mai mare decât prezumtivul succes al |Simonei: 1,70.

ADVERTISEMENT

Simona și Paula s-au mai întâlnit doar o singură dată până acum, pe 30 aprilie, în 16-imi la puternicul Masters de 1000 de puncte de la |Madrid. Toată lumea aștepta o victorie faciă pentru Badosa, dar Halep a făcut un meci perfect și s-a impus fără drept de replică în două seturi: 6-3, 6-1. Badosa își dorește acum revanșa dar și Simona e decisă meargă înainte în turneul, mai ales că după eliminarea liderului mondial Iga Swiatek a devenit alături de Badosa și de Jabeur una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

ADVERTISEMENT