Sporturi

Simona Halep, păzită ca un șef de stat! Are cinci gărzi de corp

18.07.2018 | 16:01
Simona Halep pazita ca un sef de stat Are cinci garzi de corp

Simona Halep, păzită ca un șef de stat la BRD București Open. Aflată în vacanță după prima parte a sezonului, înainte de turneele din Canada și SUA, liderul mondial nu a ratat șansa de a fi prezentă la turneul WTA care se dispută în această săptămână în Capitală. Simona a fost prezentă la partida dintre Irina Begu și Ons Jabeur, pe care fosta ei parteneră de dublu a pierdut-o în mod surprinzător.

Simona Halep, păzită ca un șef de stat
Simona Halep, păzită de cinci gărzi de corp la BRD București Open.

Organizatorii BRD București Open au fost foarte atenți în privința măsurilor de securitate pentru Simona Halep. De fiecare dată când se deplasa prin interiorul complexului, liderul mondial avea în jurul ei nu mai puțin de cinci gărzi de corp care o flancau. Nu au fost motive de panică. Toți cei prezenți au întâmpinat-o cu multă căldură pe Simona Halep, pe care au aplaudat-o minute în șir.

Simona Halep, păzită ca un șef de stat! Relaxare la Stejarii

Simona Halep, păzită ca un șef de stat
Simona Halep are timp și de relaxare în vacanța din Capitală.

După ce a plecat de la BRD Open, românca a mers la Stejarii Country Club, complexul lui Ion Țiriac, pentru o relaxare acvatică. Simona Halep va reveni la antrenamente în ultima perioadă. Trebuie să se pregătească pentru turneul pe hard de peste ocean. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul WTA de la Cincinnati. Ambele sunt extrem de importante în lupta pentru păstrarea primei poziții în clasament înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe la finalul lunii august.