Simona, păzită non-stop! Cine este "umbra" româncei la Cluj

simona halep, romania, canada, grupa mondiala ii, fed cup, wta

Simona Halep se află la Cluj, unde România întâlneşte Canada în Grupa Mondială II din Fed Cup. Românca este păzită 24 de ore din 24.

Simona Halep a ajuns marţi la Cluj, unde România va juca împotriva Canadei în Grupa Mondială II din Fed Cup. Românca nu s-a refăcut după accidentarea suferită la Australian Open şi îşi va încuraja colegele din tribune.

Fostul lider mondial este însoţită la toate acţiunile publice de un bodyguard. Bogdan Pop, campion la taekwando şi luptător MMA, a fost prezent atât la antrenamentul Simonei, dar şi meciul U-BT Cluj - Keravnos Nicosia din FIBA Europe Cup, unde jucătoarea de tenis a dat lovitura de începerea. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Simona Halep a apelat la pază şi în 2015

Sportivul s-a ocupat de paza Simonei Halep şi la meciul România - Germania, jucat în 2016 la Cluj, din Fed Cup. Nu este prima oară când fostul lider apelează la pază. Prima oară s-a întâmplat în 2015, când un fan a ameninţat-o cu moartea.

Sportiva de 26 de ani a fost păzită de un agent de securitate pe durata turneului de la Roma din 2015. La scurt timp după, românca a renunţat la agentul de pază. Simona Halep se reface la Cluj în speranţa că va putea să participe la turneele de la Doha şi Dubai.