Halep, pe locul 4 într-un clasament pe 2018 condus de Federer

Gabriel Esanu   
in Simona Halep
28/03/2018, 15:31
Halep, pe locul 4 într-un clasament pe 2018 condus de Federer

Astfel, într-un clasament întocmit de WTA al jucătorilor care au obţinut cele mai multe victorii consecutive în 2018. Astfel, lider în această ierarhie este Roger Federer, campion la Australian Open, cel care a câştigat toate meciurile pe care le-a jucat în 2018 până la eşecul cu Juan Martin Del Potro, în finala Indian Wells. Elveţianul are 17 victorii consecutive.

Pe locurile doi şi trei, la egalitate, sunt Juan Martin Del Potro şi Petra Kvitova, câte 14 victorii de fiecare. Avantajul aici este de partea argentinianului, care s-a impus la Indian Wells, iar la noapte ar putea ajunge în sferturi la Miami şi la cota 15 victorii consecutive, dacă trece de Miloş Raonic. Del Potro este în cursă pentru Sunshine Double, titluri consecutive la Miami şi Indian Wells.

În fine, Simona Halep este pe locul 4, cu o serie de 11 meciuri care a avut loc chiar în startul sezonului. Simona a obţinut cinci succese la Shenzhen, unde a câştigat trofeul, iar apoi a avut acel parcurs fabulos până în finala Australian Open. Seria ei a fost oprită de Caroline Wozniacki, în finala de la Melbourne. Top cinci este încheiat de Angelique Kerber, cu 10 victorii consecutive.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×