O armată de românce sunt pe tablou la turneul WTA de la Roma! Decizia luată de Simona Halep

Irina Aldea   
in Simona Halep
04/04/2018, 15:54
O armată de românce sunt pe tablou la turneul WTA de la Roma! Decizia luată de Simona Halep

Simona Halep este cap de listă la acest turneu, care ia startul pe 14 mai, imediat după săptămâna destinată turneului de la Madrid, acolo unde Simona este campioană en-titre. Organizatorii turneului “Internazionali BNL d’Italia” sunt foarte încântaţi de starurile care şi-au anunţat prezenţa la Roma. La ultimele trei ediţii s-au impus Maria Şarapova, Serena Williams (2016) şi Elina Svitolina (2017).

Simona Halep s-a simţit destul de bine la competiţia din Roma de fiecare dată când a participat, iar anul trecut a ajuns până în finala turneului, acolo unde a fost învinsă de Elina Svitolina (4 WTA), după ce sportiva noastră şi-a luxat glezna. La ediţia din acest an vor mai fi prezente Serena Williams, Caroline Wozniacki, Garbine Muguruza, Elina Svitolina, Jelena Ostpenko, Karolina Pliskova, Victoria Azarenka, Caroline Garcia sau Venus Williams. Dintre românce, mai sunt preznte pe tablou şi Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu.

Serena Williams şi Victoria Azarenka, clasament protejat la Roma

În acest an, Serena Williams şi Victoria Azarenka au făcut pentru prima dată uz de clasamentul protejat pentru a se înscrie la Madrid Open (5-12 mai) şi la turneul de la Roma, ca numărul 1 WTA (după Simona Halep, pe listă), respectiv la locul 6 WTA (între Jelena Ostapenko şi Caroline Garcia).

Închide ×