Video. Halep, în semifinale după un meci dramatic de două ore şi jumătate

Gabriel Esanu    Irina Aldea   
in Cele mai citite
15/03/2018, 10:55
Video. Halep, în semifinale după un meci dramatic de două ore şi jumătate

Update, ora 7:30 / Naomi Osaka va fi adversara Simonei Halep din semifinale. Nipona a trecut fără emoţii de Karolina Pliskova, scor 6-2, 6-3. Partida din penultimul act va fi vineri noapte.


În semifinale la Indian Wells, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din partida dintre Karolina Pliskova şi Naomi Osaka. Acest meci este programat după ora 4 dimineaţa a României. Simona le-a învins pe ambele în acest an, la Australian Open. 

6-3. Game Halep şi calificare în semifinale.

5-3. Simona, break şi va servi pentru semifinale!

4-3. Simona închide game-ul cu un as, după ce a salvat două mingi de break. E din nou în avantaj.

3-3. Simona face break în cele din urmă.

2-3. Simona îşi face serviciul cu emoţii.

 

1-3. Simona ratează iar minge de break.

1-2. Martic face break şi este în avantaj. Cahill intră pentru o nouă discuţie.

1-1. Martic salvează trei mingi de break.

1-0. Simona îşi face serviciul în decisiv.


6-7. Simona pierde la 5 în tiebreak.

6-6. Game Halep, tiebreak.

5-6. Simona cedează uşor acest game.

5-5. Halep îşi face serviciul, setul intră în prelungiri.

4-5. Simona face la zero break-ul de care avea nevoie.

3-5. Simona îşi face serviciul şi rămâne în set.

2-5. Martic serveşte perfect.

2-4. Simona, game la zero. 

1-4. Martic nu lasă şanse pe serviciul ei.

1-3. Halep îşi face serviciul.

0-3. Martic domină startul setului secund.

 

0-2. Simona îşi pierde prima dată serviciul.

0-1. Martic îşi face serciciul după un game prelungit.


6-4. Simona fructifică a treia minge de set, cu ajutorul fileului.

 

5-4. Martic îşi face şi ea serviciul şi rămâne în set.

5-3. Simona îşi face serviciul la zero.

 

4-3 Martic şi-a reglat şi ea serviciul.

4-2. Simona, excelentă la serviciu.

 

3-2. Martic îşi face serviciul cu o scurtă. 

3-1. Simona, sigură la serviciu.

 

2-1. Game Martic.

2-0. Halep îşi face serviciul.

1-0. Halep face break în startul partidei.

 

Update, ora 22:05 / Coric se impune, 6-4 în decisiv, şi urmează Halep – Martic pe stadionul 1 în 10 minute.

Update, ora 22:05 / Echilibru în decisivul dintre Fritz şi Coric, scor 4-4, aşa că partida Simonei ar fi în jurul orei 22:30.


Update, ora 21:45 / Partida Fritz – Coric, premergătoare cele dintre Halep şi Petric a intrat în decisiv. Este 2-0 pentru Fritz în setul trei. Probabil că partida Simonei va începe după 22:15.

Update, ora 19:30: Simona Halep este în drum spre terenurile de la Indian Wells pentru partida din sferturile de finală contra Petrei Martic.

Update, ora 18:00 / Simona Halep va disputa în această seară după ora 22:00 partida contra Petrei Martic, meci care o poate propulsa pe sportiva noastră în careul de aşi în California, între ultimele patru jucătoare rămase în competiţie la Indian Wells. Meciul începe după partida Coric vs. Fritz.

Update, ora 9:20 / Partida dintre Simona Halep şi Petra Martic, pentru un loc în semifinale la Indian Wells, a fost programată miercuri, după ora 22:00, pe terenul 1. Este a doua partidă a zilei pe arena principală, după cea dintre Taylor Fritz şi Borna Coric.


Cu o parte de tablou rămasă fără capii de serie importanţi, Simona Halep continuă să aibă un parcurs destul de uşor la această ediţie a Indian Wells. Va juca împotriva jucătoarei de pe locul 51 WTA, Petra Martic, pentru o eventuală calificare în semifinale.

Martic, 27 de ani, a fost pe cel mai bun loc în ierarhia WTA în noiembrie 2011, pe 42. Ar putea urca după această ediţie a Indian Wells chiar peste acea poziţie. În optimile de finală, Martic a trecut de Marketa Vondrousova, scor 3-6, 6-7 (4).

Simona Halep – Petra Martic LIVE STREAM Indian Wells sferturi. 1-1 la meciuri directe

Simona Halep – Petra Martic LIVE STREAM Indian Wells sferturi. Simona şi Martic s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA şi şi-au împărţit victoria. În 2011, la Copenhaga, s-a impus jucătoarea din Croaţia, scor 6-3, 5-7, 7-5. În 2015, Simona şi-a luat revanşa în China, la Guangzhou, în minimum de seturi, 6-4, 6-2.

Simona Halep – Petra Martic LIVE STREAM Indian Wells sferturi. Lovitura de paradă a Petrei Martic este serviciul, dar este deficitară la deplasarea în teren. A jucat o singură finală WTA, în 2012, la Kuala Lumpur, pierdută cu Hsieh Su, după ce s-a retras în setul decisiv. La ediţia din acest an de la Australian Open, Martic a trecut de Irina Begu în turul doi, scor 6-4, 7-6 (3).

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×