Sport

Simona Halep – Petra Martic 6-1, 6-1. Simo a năucit-o pe croată și este în semifinale la Indian Wells! Prima reacție după prestația magistrală. Video

Simona Halep a învins-o categoric pe Petra Martic, scor 6-1, 6-1, și și-a asigurat calificarea în semifinale la Indian Wells 2022. Prestația româncei a adus aminte de perioada în care domina circuitul feminin!
16.03.2022 | 23:15
Simona Halep  Petra Martic 61 61 Simo a naucito pe croata si este in semifinale la Indian Wells Prima reactie dupa prestatia magistrala Video
ADVERTISEMENT
16-03-2022
21:58

FINAL. Simona Halep - Petra Martic 6-1, 6-1, sferturi de finală la Indian Wells. Video

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells 2022 după 6-1, 6-1 cu Petra Martic. A fost o prestație fabuloasă a Simonei, care o va înfrunta pentru un loc în finală pe învingătoarea dintre Iga Swiatek și Madison Keys, partidă care va începe în scurt timp.

VIDEO

“Da, a fost un meci bun. Am jucat cel mai bun meci al meu în acest an, asta mă face fericită. Știam că va fi un meci greu, dar m-am descurcat bine. Am avut o misiune și am dus-o la bun sfârșit. Am pregătit atent returul, are acel serviciu kick, iar la înălțimea mea e dificil. L-am observat pe acel suporter cu steagul României. Mă susține peste tot în lume și îi mulțumesc pentru asta”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

6-1, 6-1. Simona fructifică a treia minge de meci. A fost o prestație de vis, una dintre cele mai bune din superba carieră!

6-1, 5-1. Break la zero pentru Simona. Joacă la un nivel absolut fabulos!

6-1, 4-1. Simona, din nou impecabilă la serviciu.

6-1, 3-1. Martic își face serviciul și întrerupe seria Simonei.

6-1, 3-0. Simona salvează două mingi de break și își face serviciul.

6-1, 2-0. Simona, fără punct pierdut în setul doi. A cedat un singur punct în ultimele 5 game-uri!

6-1, 1-0. Simona începe bine la serviciu și în startul setului doi.

Simona Halep nu i-a lăsat nicio șansă Petrei Martic în primul set al meciului pentru semifinale la Indian Wells 2022

6-1. Un nou game la zero pentru Simona. Halep a pierdut un singur punct în ultimele 4 game-uri ale primului set.

5-1. Un nou game facil pentru Halep.

4-1. Un nou game la zero, contra serviciului de această dată.

3-1. Simona, game alb!

2-1. Break! Game-ul a început cu o super lovitură a Simonei, s-a încheiat cu o “dublă” comisă de Martic.

1-1. Și Simona se descurcă bine cu serviciul.

0-1. Martic, fără probleme la serviciu în startul partidei.

Simona Halep – Petra Martic a început în jurul orei 1:30 a României.

Meciul Simona Halep – Petra Martic are loc joi, 17 martie, cu începere de la ora 00:00, în cadrul sferturilor de finală ale Mastersului de 1000 de puncte din localitatea californiană Indian Wells. Simona Halep are o mare oportunitate de a ajunge în semifinalele prestigiosului turneu dotat cu premii în valoare de 8,3 milioane dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Petra Martic, în sferturile de finală de la Indian Wells

Întâlnirea Simona Halep – Petra Martic se desfășoară joi, 17 martie, de la ora 00:00, pe terenul central al complexului Indian Wells Tennis Garden din localitatea californiană, în cadrul sferturilor de finală ale Mastersului de 1000 de puncte.

ADVERTISEMENT

Ora 00:00, ora României, corespunde la Indian Wells cu ora 15:00, diferența de fus orar fiind de nouă ore, o oră la care numărul spectatorilor din tribune nu este unul foarte ridicat, dar așa cum s-a întâmplat și la jocurile anterioare ale Simonei nu vor lipsi suporterii români care să o încurajeze.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Petra Martic

Partida Simona Halep – Petra Martic se joacă joi, 17 martie, de la ora 00:00, în sferturile de finală ale Mastersului de la Indian Wells și, ca de obicei, va fi transmisă în direct și în exclusivitate în România numai de canalul Digi Sport 2. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells este o zi foarte călduroasă, maxima urcând până la 33 de grade, fără nici cea mai mică șansă de a ploua, iar gradul de umiditate din aer, foarte ridicat în primele două zile ale competiției, este în continuă scădere, fiind preconizată o umiditate de 30 la sută, deci destul de scăzută, optimul fiind 50 la sută.

Simona Halep, șefă autoritară peste românce

Simona Halep a ajuns în sferturile de finală la Indian Wells după ce a executat-o în două seturi pe compatrioata sa Sorana Cîrstea, la capătul unui joc în care s-a aflat tot timpul la conducere, setul al doilea fiind ceva mai echilibrat, dar nu îndeajuns pentru a trimite partida în decisiv.

ADVERTISEMENT

În acest fel, Simona a arătat încă o dată cine este șefa autoritară în tenisul feminin românesc,pentru că de la un eșec suferit în urmă cu 12 ani în fața Soranei toate meciurile contra compatrioatelor le-a câștigat, cele mai multe în mod categoric.

Ar putea da peste una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit în semifinale

Dacă va trece de Petra Martic, lucru care este foarte posibil, Simona Halep va avea parte în penultimul act de cel mai puternic examen de la acest Masters de 1000 de puncte, cu condiția ca să se respecte calculele hârtiei, respectiv poloneza Iga Swiatek, ajunsă pe locul 3 în lume.

ADVERTISEMENT

Iga Swiatek va trebui să treacă în sferturi de americanca Madison Keys, favorita publicului. Jucătoarea poloneză este la această oră una dintre cele mai puternice din circuitul WTA și a câștigat recent turneul de la Doha, după o finală fără istoric în fața lui Annet Kontaveit.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Petra Martic

Pentru casele de pariuri, croata Petra Martic nici nu există în meciul din sferturile de finală ale Mastersului de la Indian Wells, pentru că Simona Halep are cote între 1,10-1,15 pentru a obține victoria. O mare surpriză ar ajunge la cota 6,10. Un set luat de Martic are cotă de 2,75, iar opțiunea peste 2,5 seturi ajunge la 3,20.

Sunt trei meciuri directe de-a lungul anilor între cele două sportive. Dar numai în două, la Indian Wells în 2018, tot în sferturi de finală, și la Guanghzou, în 2015 s-a impus Simona, 2-1 și 2-0, pentru că în 2011, la Copenhaga avea să se impună croata cu 2-1.

ADVERTISEMENT