Sporturi

Simona Halep, pictorial îndrăzneț! “Mă maturizez și eu” Foto

25.04.2018 | 13:22

Simona Halep, pictorial îndrăzneț în celebra revistă de modă Elle. Liderul WTA și-a dezvăluit stilul vestimentar, dar și noua atitudine. A recunoscut că în copilărie era foarte timidă, dar spune că acum s-a maturizat, iar încrederea în forțele ei a crescut enorm. Într-un inverviu altfel acordat celor de la Elle, Simona Halep a povestit aspecte mai puțin cunoscute din viața sa.

“Nu știu exact ce vârstă aveam, mergeam la turnee și îmi era rușine să mă încălzesc înainte de meciuri. Mergeam undeva în spatele terenurilor și într-un colț mă încălzeam. Am fost un copil foarte timid. Diferența se vedea în atitudine, fetele care veneau din țări mai mari erau cu mai multă încredere, mult mai relaxate și obișnuite cu tot felul de lucruri. Fiind la început, eu eram mai reținută și mi-a luat ceva timp să mă dezgheț”, a povestit Simona Halep în interviul acordat pentru Elle.

Statutul de lider mondial i-a adus și multă încredere Simonei Halep, așa cum era de așteptat. “Mă maturizez și eu, nu mai sunt copil. Am 26 de ani și am trecut prin multe în toți acești ani. Mă simt pregătită pentru viață. Mi-a crescut încrederea în mine, de aceea am început să fiu altfel. Toți ne schimbăm odată cu trecerea anilor.

Simona Halep, pictorial îndrăzneț. “Nu stăteam prea bine la partea de comunicare”

Nu am cum să rămân la fel ca acum câțiva ani, mai ales că sunt foarte dornică să învăț. Mereu am știut ce vreau să spun, am știut ce vreau în viață, dar nu stăteam prea bine la partea de comunicare. Acum îmi este mai ușor și încerc să fiu și mai bine. Până la urmă, sensul vieții este să vezi cât de bun poți fi la toate capitolele”, a mai spus Halep.

Simona Halep, pictorial îndrăzneț în revista Elle, dar și un anunț cât se poate de categoric pentru fanii care sperau la mai mult. Într-o conferință de presă susținută la Cluj, după un meci de Fed Cup, Simona a declarat că nu va accepta niciodată să pozeze în costum de baie.