Simona Halep

Simona Halep, planul SECRET! De la Kids Day, la Turneul CAMPIOANELOR

Simona Halep a terminat prematur turneul de la Wimbledon, fiind eliminată în primul tur de Jana Cepelova, iar pentru sportiva noastră urmează o perioadă de vacanţă, cea mai lungă de cînd a...
13.07.2015 | 00:00
Simona Halep planul SECRET De la Kids Day la Turneul CAMPIOANELOR

Simona Halep a terminat prematur turneul de la Wimbledon, fiind eliminată în primul tur de Jana Cepelova, iar pentru sportiva noastră urmează o perioadă de vacanţă, cea mai lungă de cînd a ajuns în top.

Românca nu a primit prea bine eliminarea, fiind foarte nemulţumită după eşec, iar declaraţiile sale spun totul. A acuzat românii că o critică mereu, a spus că nu se întoarce în ţară pentru că vrea să se relaxeze iar concediul va fi de aproximativ două luni.

11 secrete ale lui Horia Tecău. De ce a ajuns tenismenul un model pentru sportivii din România

Românca ştie că nu are de apărat prea multe puncte în perioada iulie-august, aşa că a preferat să se pună pe picioare din punct de vedere psihic, pentru a ataca ultimul Mare Şlem al anului, US Open, în formă maximă. Marele obiectiv al sportivei noastre pentru 2015 a fost participarea la Turneul Campioanelor, aşa cum a spus în repetate rînduri la începutul anului. Pentru a ajunge în Asia, Simonei îi este de ajuns o participare reuşită la Şlemul american, aşa că nu mizează pe altceva pînă atunci.

Nu joacă la Bucureşti Open, dar vine la Kids Day

Cea de-a doua ediţie a BRD Bucharest Open, cel mai mare turneu de tenis feminin din România, are loc în perioada 11-19 iulie 2015, la Arenele BNR din Bucureşti.

Duel ROM NESC în primul tur la Bucureşti Open. Vezi tabloul principal al turneului

Unul dintre cele mai aşteptate momente de către copii este “Kids Day”, care va avea loc miercuri, 15 iulie, începînd cu ora 11:00, la Arenele BNR. Acolo, cei mici vor putea sa se “antreneze” cu Simona Halep, dar şi să primească dulciuri din partea sponsorilor.

Românca nu va participa şi la turneu, deşi anul trecut a reuşit să ridice trofeul în faţa propriilor fani.

Şanse mici să rateze Singapore

Deşi a cîştigat turneul de la Bucureşti şi nu va participa, Halep nu va pierde aşa multe puncte. Românca va rămîne fără 280 de puncte, lucru care nu o va coborî prea mult în clasamentul mondial.

Marea dorinţă a Simonei este să participe din nou la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde sezonul trecut a ajuns în finală, fiind învinsă de Serena Williams.

VIDEO / DE NEOPRIT! Serena A CUCERIT toate Slamurile din 2015!

În acest moment, românca se află pe locul doi în clasamentul “Road to Singapore”, în spatele Serenei Williams. Acest clasament încă nu a fost actualizat cu punctele de la Wimbledon.

Simona Halep are 3715 puncte, iar ocupanta locului 9, Timea Bacsinszky, are 2040, aşa că şansele să piardă în următoarele luni 2000 de puncte în faţa elveţiencei sînt destul de mici.

Tags: