ADVERTISEMENT
News

Cuceritoare! “Vreau să ajung lîngă Nadia, Hagi şi Năstase!”

Simona Halep se pregăteşte pentru primul turneul WTA de la Bucureşti. Sportiva din România este principala favorită a turneului şi a declarat că este pregătită 100% pentru acest turneu....
Autor: Marian Popovici | 06.07.2014 | 14:50
Cuceritoare!

Simona Halep se pregăteşte pentru primul turneul WTA de la Bucureşti. Sportiva din România este principala favorită a turneului şi a declarat că este pregătită 100% pentru acest turneu.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre mai multe subiecte, dezvăluind care sînt planurile ei de viitor, dar şi despre performanţa de la Wimbledon:

Meciul de deschidere al Simonei va fi cu Mladenovic: “Cred că noi româncele avem cele mai grele meciuri de deschidere. Mladenovic este o adversară foarte puternică, m-a bătut deja o dată anul acesta la Paris, are un serviciu foarte bun şi foarte puternic, trebuie să returnez bine şi să mă mişc şi mai bine. De fapt, trebuie să îmi fac jocul meu.

ADVERTISEMENT

Mă simt destul de bine fizic, a fost vorba de o entorsă uşoară totuşi în meciul cu Bouchard. Voi fi aptă de joc miercuri şi cu siguranţă voi da totul pentru a ajunge spre finala turneului de la Bucureşti.

Primul turneu WTA organizat în România: “Mi-am dorit foarte mult să joc aici, pentru că este extraordinar faptul că România are un turneu WTA. Va fi frumos, dar sper să scap de emoţiile uriaşe pe care le am de fiecare dată când joc acasă. Nu mi-a fost uşor să îmi gestionez emoţiile în barajul împotriva Serbiei, dar cu siguranţă aici va fi mai bine, pentru am căpătat experienţa necesară, ştiu la ce să mă aştept. Mă bucur că am şansa să fiu principala favorită a acestui prim turneu de acasă. Îmi doresc şi mai mult să câştig atunci când joc acasă”

ADVERTISEMENT

În viitorul apropiat, Simona se gîndeşte în primul rînd la vacanţă: “După acest turneu voi avea o vacanţă de zece zile, să mă odihnesc, să mă liniştesc, pentru ca apoi să o pot lua de la capăt pentru sezonul din America.

Îmi este greu să îi prezint Bucureştiul antrenorului meu. Nici eu nu am vizitat prea multe locuri din Bucureşti şi nici nu voi avea timp să fac un tur. Îi voi face o listă cu ce cred că ar trebui să vadă. Oricum, fiecare atunci când ajunge într-un oraş se documentează puţin pe internet şi decide ce îşi doreşte în mod special să viziteze”

ADVERTISEMENT

Ţeluri înalte: “Vreau mult mai mult în tenis. Visul meu este să ajung şi mai sus. Este superb să joci pentru ţara ta şi sper să fiu şi mai sus şi sper să ajung aproape de Nadia, Hagi şi Năstase. Eu sînt un produs sută la sută la românesc, întotdeauna m-am antrenat în ţară şi cu siguranţă tot aici voi rămâne şi pe viitor”

Chiar dacă nu e o fană a fotbalului, Simona a vorbit şi despre accidentarea lui Neymar: “Nu prea sunt o fană a fotbalului, dar îmi pare rău de accidentarea lui Neymar”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!