S-au anunţat premiile la Roland Garros! Halep, favorită să ia potul cel mare

Gabriel Esanu    Vlad Roşca   
in Cele mai citite
21/03/2018, 11:35
S-au anunţat premiile la Roland Garros! Halep, favorită să ia potul cel mare

“Premiul global va fi de 39.197.000 euro, câte 2,2 milioane de euro pentru învingători, la simplu masculin şi simplu feminin”, a fost anunţul făcut de Forget în privinţa celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, care se va desfăşura în perioada 27 mai – 10 iunie.

Un alt aspect important care a fost menţionat este că data în care se va face tragerea la sorţi pentru tabloul principal, atât la masculin cât şi la feminin, a fost devansată. Astfel, va avea loc joi, 24 mai, de la ora 19:00, deşi tradiţional aceasta avea loc vineri înainte de startul turneului.

Finalistă în două ocazii la Paris, ultima dată chiar în ediţia precedentă, Simona Halep este văzută ca favorită pentru căştigarea turneului şi obţinerea premiului în valoare de peste două milioane de euro. Ar fi primul titlu de Grand Slam din palmaresul româncei.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×