Cum redevine Halep numărul 1 mondial în Qatar. Ce trebuie să facă

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
03/02/2018, 08:39
Cum redevine Halep numărul 1 mondial în Qatar. Ce trebuie să facă

Caroline Wozniacki a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA după finala câştigată la Australian Open. Acum, daneza a ajuns în sferturile de finală de la Sankt Peterbsburg, în Rusia, mărind distanţa faţă de româncă. 

În acest moment, daneza de 27 de ani are 7.965 de puncte, cu 350 de puncte mai mult ca Halep (7.615), care nu şi-a apărat cele 100 de puncte pe care le-a primit anul trecut, când a acces în sferturile competiţiei.

Siimona Halep poate fi numărul 1 pe 17 februarie

Însă turneul de la Doha, din Qatar, e cel în care Halep poate reveni pe prima poziţie a clasamentului în tenisul mondial. Sportiva noastră trebuie să avanseze un tur mai mult decât Wozniacki şi va fi din nou liderul circuitului WTA. 

Turneul de la Doha se va disputa în perioada 12-17 februarie. Halep şi-a anunţat participarea, la fel ca şi daneza. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.