Sport

Simona Halep este nominalizată pentru jucătoarea lunii august! Cine sunt rivalele sale

03.09.2020 | 12:29
Simona Halep este nominalizata pentru jucatoarea lunii august Cine sunt rivalele sale
ADVERTISEMENT

Simona Halep rămâne în prim planul tenisului mondial, chiar dacă nu participă la turneul de Grand Slam de la US Open. Sportiva noastră se bate pentru titlul de cea mai bună jucătoare din circuit în luna august.

Potrivit site-ului WTA, Halep se bate pentru această distincție cu franțuzoaica Fiona Ferro și bielorusa Viktoria Azarenka, Halep ajungând în această poziție după ce a caștigat mastersul de la Praga, fiind al doilea titlu consecutiv.

ADVERTISEMENT

Fiona Ferro a câștigat primul titlu din carieră la Palermo, unde Simona nu a participat, în timp ce Viktoria Azarenka a ajuns la 21 de titluri câștigate în carieră, după victoria de la Cincinatti (New York).

Simona Halep a mai jucătoarea lunii februarie, după victoria de la Dubai

Jucătoarea noastră poate fi votată pe site-ul WTA, până vineri. Următorul turneu la care Simona Halep va participa este Roland Garros, unde România mai are alte patru reprezentante

ADVERTISEMENT

Dacă la US Open, Simona Halep a preferat să nu participe, de această dată nu va rata turneul la care se simte cel mai bine și unde a reușit să triumfe în 2018, jucând încă două finale la Paris în 2014 și 2017.

Roland Garros a fost amânat pentru luna septembrie și începutul lui octombrie

Dacă pe tabloul masculin nu vom avea niciun reprezentant, pe tabloul feminin le vom putea vedea și pe Irina Begu (73 WTA), Sorana Cîrstea (77 WTA), Patricia Țig (88 WTA) și Ana Bogdan.

ADVERTISEMENT

La turneul de Grand Slam de la Paris vor participa toate jucătoarele de top din circuit, inclusiv liderul mondial Ashleigh Barty, românca Bianca Andreescu, număr 6 WTA, dar și fostul lider mondial Serena Williams.

O altă veste bună pentru iubitorii tenisului din lumea întreagă este că la Paris, pentru prima oară de la începerea pandemiei, meciurile se vor juca spectatori în tribune, în limita a 60% din capacitatea tribunelor.

ADVERTISEMENT

Așadar, sunt șanse mari să auzim din nou scandările suporterilor români și strigătele de încurajare pentru numărul 2 mondial: ,,Simona, Simona!”, după luni de zile în care fanii tenisului au lipsit din tribune.

 

 

ADVERTISEMENT