Simona Halep

Simona Halep, șansa a doua la pariuri în meciul cu Bianca Andreescu. Românca, doar a treia favorită în Grupa Violet de la Turneul Campioanelor

28.10.2019 | 10:58
Simona Halep sansa a doua la pariuri in meciul cu Bianca Andreescu Romanca doar a treia favorita in Grupa Violet de la Turneul Campioanelor
ADVERTISEMENT

Simona Halep își va începe luni, 28 octombrie, aventura din sezonul 2019 de la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. În fața campioanei de la Wimbledon va sta campioana de la US Open, Bianca Andreescu, o româncă reprezentând Canada. Va fi primul duel în circuitul WTA între cele două mari jucătoare ale acestui sezon.

Simona Halep, șansa a doua în meciul cu Bianca Andreescu. Românca, doar a treia favorită în Grupa Violet

Forma excelentă a Biancăi Andreescu de pe tot parcursul sezonului competițional 2019, la care se adaugă evoluțiile modeste ale Simonei Halep din a două jumătate a acestui sezon, i-au făcut pe specialiști să-i acorde canadiencei prima șansă la câștigarea meciului direct, programat luni, 28 octombrie.

ADVERTISEMENT

În disputa experiență vs. noul val din tenis, Simona Halep vs. Bianca Andreescu, bookmakerii merg pe mâna revelației din Canada. Astfel, campioana de la US Open 2019 primește, la această oră, o cotă de 1,58-1,60 pentru a trece în primul meci de Halep. În ceea ce o privește pe Simona, aceasta are cote de la 2,25 la 2,35 pentru a o învinge pe una dintre admiratoarele ei.

Simona Halep, doar șansa a treia în Grupa Violet

Favorită la câștigarea turneului, Bianca Andreescu e favorită să câștige și Grupa Violet, cu o cotă de 2,75. Simona Halep, confruntată cu multe accidentări și rezultate modeste la turneele asiatice, are șansa a treia în această grupă, primind o cotă de 3,50. În fața ei o găsim pe Karolina Pliskova, cu o cotă de 3,00, iar după e Elina Svitolina, campioana din 2018 de la Turneul Campioanelor, cu o cotă de 4,00.

ADVERTISEMENT
  • Simona Halep are cotă 8,00 pentru a triumfa la Turneul Campioanelor de la Shenzhen, fiind a 5-a favorită

Ce spun Halep și Andreescu înainte de meciul direct

Simona Halep consideră că grupa din care face parte la Turneul Campioanelor este una extrem de solidă, cu jucătoare foarte puternice: ”Este o grupă foarte grea. Sunt adversare cu un joc solid, foarte puternice. Este o mare provocare pentru mine, o jucătoare care revine după accidentare, să le înfrunt. Voi încerca să dau totul și să încerc să câștig fiecare meci”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Bianca Andreescu s-a declarat încântată de faptul că se va duela cu Simona Halep, în premieră, în circuitul WTA: ”Sunt conștientă că nu va fi un turneu ușor. Fiecare jucătoare din această competiție este un adversar de temut. Abia aștept să văd ce pot face contra lor. Sper să pot face lucruri bune. Le-am înfruntat pe Svitolina și Pliskova în acest sezon, deci într-un fel știu la ce să mă aștept. Împotriva Simonei nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Sunt entuziasmată. Va fi un meci foarte interesant”, a declarat Andreescu pentru WTA.