Sporturi

Simona Halep, portdrapel la JO de la Tokyo 2020? Reacția româncei: “Să spună domnul Covaliu dacă nu e presiunea prea mare”. Răspunsul președintelui COSR

Ce mesaj i-a transmis Serena Simonei Halep după finala de la Wimbledon! Românca a spus tot !Simona Halep a revenit în România după victoria de la Wimbledon

Simona Halep a sosit în România după triumful spectaculos de la Wimbledon 2019. Campioana noastră a fost primită în Salonul Oficial de la aeroportul Otopeni după ce aeronava British Airways în care se afla, a aterizat în jurul orei 17:00. Întrebată despre posibilitatea de a fi portdrapel la JO de la Tokyo, campioana noastră a fost încântată de acest subiect și a spus că ar fi o onoare.

Simona Halep, portdrapel la JO de la Tokyo 2020? “Zic să îl întrebăm pe domnul Covaliu și poate îmi va răspunde, dacă nu este o presiune prea mare”

Campioana noastră l-a rugat pe președintele COSR să răspundă la această întrebare, într-un moment în care toată presa din România era la aeroport: “Mă bucur că ați adus în discuție acest lucru. Am vorbit cu domnul Covaliu de mai multe luni despre subiectul acesta. Zic să îl întrebăm pe domnul Covaliu și poate îmi va răspunde, dacă nu este o presiune prea mare”, a fost mesajul Simonei.

Toți ochii s-au îndreptat spre Mihai Covaliu, care a dat aprobator din cap, semn că Simona Halep va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice din 2020. Simona a glumit apoi: “Gata. Avem înregistrat”. De altfel, Simona Halep a vorbit despre posibilitatea de a fi portdrapel la JO într-un interviu exclusiv pentru FANATIK la Londra.

Simona Halep, portdrapel la JO de la Tokyo 2020 Reacția româncei Mulțumesc că m-ați întrebat! Să răspundă domnul Covaliu dacă nu e presiunea prea mare Răspunsul președintelui COSR
Simona Halep, portdrapel la JO de la Tokyo 2020 Reacția româncei Mulțumesc că m-ați întrebat! Să răspundă domnul Covaliu dacă nu e presiunea prea mare Răspunsul președintelui COSR

Simona Halep va participa în 2020 la prima ediție a Jocurilor Olimpice din carieră. Campioana noastră a declarat că obiectivul va fi cucerirea unei medalii și pentru îndeplinirea acestui obiectiv va juca în toate probele: “Principalul obiectiv este să câștig aurul olimpic, nu este ușor, dar vreau să am forma de la Wimbledon. Voi juca în toate probele ca să am o șansă”

Jocurile Olimpice de vară din 2020 vor avea loc la Tokyo între 24 iulie și 9 august. Simona Halep vrea să joace atât la simplu, unde are cele mai mari șanse, dar și în probele de dublu și dublu mixt. Cel mai probabil, la dublu mixt va face dublu cu Horia Tecău, cel mai bun jucător de dublu al României.

  • 2 turnee de Grand Slam are Simona Halep
  • 2,9 milioane de euro a câștigat Halep după triumful la Wimbledon

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri