Sporturi

Simona Halep, postare cu mii de like-uri după victoria cu Venus de la Miami! “Voi zâmbi toată noaptea!”

26.03.2019 | 10:40
Simona Halep postare cu mii de likeuri dupa victoria cu Venus de la Miami Voi zambi toata noaptea

Simona Halep a publicat din Miami o postare care a strâns mii de like-uri! Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Ce a publicat Simona Halep după victoria obţinută la Miami cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Miami Open după ce a trecut în minimul de seturi în optimi de americanca Venus Williams, locul 43 WTA, scor 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră şi 13 minute de joc. Simona Halep a beneficiat de un prim tur liber, iar mai apoi a trecut de americanca Taylor Townsend, de slovena Polona Hercog şi de americanca Venus Williams. În această fază a competiţiei ar fi putut da peste Serena Williams, însă aceasta din urmă s-a retras acuzând probleme la genunchi.

Reprezentanta noastră a scris, luni seară, pe contul personal de Twitter, că va zâmbi toată noaptea, după ce a învins-o pe Venus Williams şi a ajuns în sferturi de finală la Miami Open. “Voi zâmbi toată noaptea. Cam atât sunt de fericită că am revenit în sferturi la Miami”, a scris românca în vârstă de 27 de ani. Simona a declarat în repetate rânduri că unul din visurile ei era să învingă una din surorile Williams. Până la urmă, a reuşit să le învingă pe amândouă, pe Venus de patru ori, iar pe sora ei o dată, în 2014, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep pe terenul de tenis

Simona Halep, tot mai încrezătoare la turneul de la Miami

“Mă bucur că rezist de atât de mult timp în top 10, îmi place să joc tenis. Iar efortul meu este răsplătit. Am știut că Venus nu cedează, că trebuie să lupt până la capăt. Am jucat bine, este mereu o plăcere să joc împotriva surorilor Williams. Mulțumesc tuturor celor din tribune, ne vedem în runda următoare”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de după meci.

Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, a învins-o pe compatrioata sa Yafan Wang, locul 50 WTA, şi va fi adversara Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Cele două jucătoare se vor duela pentru un loc în penultimul act miercuri seară sau noapte, în funcţie de programul impus de organizatori.

Tags: